SHOWIT

Showit is zonder twijfel één van de beste en gebruiksvriendelijke drag-en-drop website platforms. Koop je één van mijn website templates, dan lanceer jij de website van je dromen binnen no time. Bovendien worden je WordPress blogs gewoon overgenomen naar je nieuwe Showit website! Meer weten over Showit? Je ontdekt er alles over in deze blog.

Om gebruik te maken van Showit betaal je maandelijks een bedrag. De prijzen kan je hier bekijken. Heb je al een WordPress blog of wil je er een? Dan neem je best de 'Showit + basic blog' optie van $24/maand.

Let op: om gebruik te maken van Showit heb je een creditcard nodig.

maak je showit account aan

01

installeer je template

02

dien blogmigratie verzoek in

03

Maak een Showit account aan. Wil je je blog behouden, dan kies je best de 'Showit + basic blog' optie van $24/maand. De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode. De prijzen van Showit bekijk je hier.

Je hebt een template aangekocht, yay! Aan de hand van duidelijke instructies en video tutorials installeer je je aangekochte template in een mum van tijd. 

Dien een verzoek in om je WordPress blogs te over te dragen naar je nieuwe Showit website. Het Showit team neemt het dan van je over. Koppel daarna je domeinnaam en site kan worden gelanceerd!

maak je showit account aan

01

installeer je template

02

KOPPEL JE DOMEINNAAM

03

Koop een domeinnaam aan en maak je Showit account aan (bekijk hier de prijzen). De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode

Je hebt een Showit template aangekocht, yay! Aan de hand van duidelijke instructies en video tutorials die je toegestuurd krijgt per mail, installeer en personaliseer je je aangekochte template in no time

Heb je een blog, vraag dan eerst aan Showit om je WordPress account op te maken. Vervolgens koppel je je domeinnaam a.d.h.v. eenvoudige instructies. Geraak je er niet uit? No worries, I got you!

Lucky you! In dat geval hoef je enkel nog een Showit account aan te maken. Wil je je WordPress blogs behouden, dan kies je best voor de 'Showit + basic blog' optie van $24/maand. Het Showit team koppelt dan je WordPress blogs aan je nieuwe Showit website. De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode

Naast het aankopen van een domeinnaam heb je enkel nog een Showit account nodig (geen externe website hosting!). Wil je een blog, dan raad ik aan om te kiezen voor de 'Showit + basic blog' optie van $24/maand. De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode. Daarna betaal je een maandelijks bedrag. 

Ik heb nog geen website

01

ik heb al een wordpress website

02

Absoluut! Je kan dan kiezen voor het goedkoopste Showit abonnement van $19/maand (bekijk de prijzen hier). Let wel op: alle mijn Showit website templates bevatten blogpagina's. Uiteraard kan je deze gewoon verwijderen als je deze niet nodig hebt.

Jazeker, ik verkoop ook webshop templates voor Showit! Installeer de template, maak een Shopify Lite account aan en voeg de Shopify koopknop toe aan je Showit site. Klanten kunnen dan je producten toevoegen in hun winkelmandje en afrekenen in de Shopify omgeving! Meer weten over de Shopify koopknop? Je leest het op de blog!

Let op: een webshop runnen via Showit raad ik enkel aan voor kleine webshops met een gelimiteerd aantal producten (max. 30).

Nee, als Showit webdesigner richt ik mij enkel op het strategisch en visueel inrichten van je website. Wel werk ik samen met een toppertje uit het vak: Eva van Eveschrijven! Eva schrijft teksten die jouw ideale klant aanspreekt én die er ook nog eens voor zorgen dat je website hoger scoort in Google. Heb je dus geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan met je teksten? Dan is Eva jouw redder in nood! Bekijk hier meer info en tarieven.

Met deze simpele stappen lanceer jij straks de website van je dromen:

Meteen na je aankoop ontvang je een e-mail met alle info die je nodig hebt. Een toegangscode tot de template, gedetailleerde instructies, video tutorials, ... noem maar op!

Tijd om je website te personaliseren! Voeg je eigen logo toe, je teksten, pas de kleuren aan, ... In Showit kan je alles aanpassen naar wens. Ja, alles! En dat zonder coderen!

Time to celebrate! Dankzij het gebruiksgemak van Showit lanceer jij je gloednieuwe website in een mum van tijd!

installeren

01

customizen

02

launch!

03

In Showit kan je alles personaliseren. Ja, je leest het goed, ALLES! Je kan je eigen logo toevoegen, de lay-out aanpassen, afbeeldingen veranderen, je eigen lettertypes uploaden etc. En het beste van al: dankzij de drag-and-drop functie van Showit heb je geen codeerkennis nodig! Lees hier meer over Showit!

Zeker en vast! Heb je één van mijn Showit templates aangekocht en zijn de blogpagina's overbodig, dan kan je deze gewoon verwijderen. Daarnaast kan je ook gemakkelijk pagina's dupliceren of helemaal aanpassen naar jouw wens!

No way José! Showit is een drag-and-drop platform, waardoor je gemakkelijk inhoud kan aanpassen zonder de code in te duiken. Wil je toch code toevoegen aan je website, dan biedt Showit de optie om HTML, CSS en JavaScript toe te voegen.

Yes! Tegenwoordig komen ongeveer 85% van je bezoekers via een mobiel apparaat op je website. Mijn Showit templates zijn dan ook zo ontworpen dat je je website zowel voor desktop als mobile kan optimaliseren!

Absoluut! Hoewel ik zelf geen SEO-diensten aanbied, ontwerp ik de Showit templates volgens de regels van SEO. In Showit kan je ook Showit gemakkelijk je SEO optimaliseren. Zo kan je aan elke pagina een titel en beschrijving toevoegen, beschrijvingen toevoegen aan afbeeldingen en nog meer. In dit artikel lees je meer over SEO en Showit.

SEO copywriting nodig voor je website teksten? Dan is Eva van Eveschrijven jouw redder in nood!

No worries! Het Showit support team staat tijdens de werkuren steeds voor je klaar dankzij de live chat functie. Hou er wel rekening mee dat Showit gevestigd is in de Verenigde Staten. Wil je graag een vraag stellen aan andere Showit gebruikers, dan kan je dit doen in de privé Facebookgroep waar je toegang tot krijgt. En uiteraard sta ik steeds voor je klaar!

Nog vragen?

neem contact op

jouw aanbod in een prachtige brochure

Til jouw instagram naar een hoger niveau