Je hebt al zo hard gewerkt om te staan waar je nu staat, maar je voelt dat je méér kan halen uit je bedrijf. Misschien heb je al een website maar merk je dat de klanten niet binnenstromen zoals je had gehoopt, of start je nog maar net en weet je gewoon niet waar te beginnen.

Je weet dat je een krachtige website nodig hebt die jouw expertise en persoonlijkheid reflecteert zodat je jezelf kan onderscheiden. Wil jij meer klanten, omzet en vrijheid creëren in je business? You're in the right place!

Ben jij klaar om je te onderscheiden en meer droomklanten aan te trekken?

Hi, ik ben Astrid!
jouw nieuwe business bestie.

Haal meer klanten binnen met een unieke en strategische Showit website

Mijn missie? Jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met een unieke Showit website die er niet alleen mooi uit ziet, maar ook strategisch ontworpen is zodat jij straks moeiteloos jouw klanten kan binnenhalen. 

ik wil meer weten!

1 - 3 weken

excl. btw

€599

Verliefd geworden op één van mijn Showit templates, maar heb je geen zin of tijd om er zelf mee aan de slag te gaan? Laat mij het werk voor je uit handen nemen! Ik pas de door jou gekozen template naar wens aan zodat jij je kostbare tijd op een andere manier kunt besteden. De perfecte oplossing wanneer je niet langer kan wachten om je nieuwe website met de rest van de wereld te delen. 

Showit template personalisatie

jouw nieuwe website snel live?

Gimme the details!

6 - 8 weken

excl. btw

€2299

Wil jij een next level website die naadloos aansluit bij jouw aanbod en branding? Dan is een Showit website laten maken precies wat je nodig hebt! Hierbij vertrekken we niet van een website template, maar helemaal vanaf nul. We nemen jouw wensen uitgebreid door waarna je het maken van jouw nieuwe website volledig uit handen kunt geven.

Showit website op maat

een unieke website die meer klanten oplevert

Vertel me meer!

7 - 9 weken

excl. btw

€2949

Wanneer je kiest voor dit pakket, kies je voor the real deal. We starten met de fundering van jouw bedrijf: de branding. We ontwikkelen een compleet nieuwe huisstijl, waarna ik deze doortrek in een strategische Showit website op maat. Dé ideale mix om jouw bedrijf op de kaart te zetten en moeiteloos nieuwe klanten aan te trekken. Are you ready?

Branding + Showit website

the full package

Shop de templates

Wil je jouw creativiteit laten stromen en zelf aan de slag gaan met Showit? Ontdek alle Showit website templates in de shop! Personaliseer de door jou gekozen Showit template tot een unieke website en trek in no time nieuwe klanten aan dankzij het strategische design. Het beste van al? Ook zonder technische voorkennis geef jij je website gemakkelijk vorm met het handige drag & drop systeem!

Showit website templates

Liever zelf aan de slag?

DIT WIL IK!

Investering:
€149 excl. BTW

Bij de final touch duik ik zelf in je Showit website en zet ik de laatste puntjes op de i. Zo zorg ik dat de mobiele versie perfect in orde is, dat alle links werken, dat je blog goed staat ingesteld, ... Na een final touch kan je je website met een gerust hart onthullen aan de rest van de wereld zonder dat je hier zelf nog aan hoeft te sleutelen. 

Duur:
max. 1 week

DIT WIL IK!

Duur:
max. 3 dagen

Investering:
€79 excl. Btw

Je bent erg blij je website, maar wilt toch zeker weten of alles goed staat voordat je hem lanceert. Bij een final check loop ik je website na om te kijken of alles in orde is voor de lancering. Staan alle links goed? Is de SEO goed ingesteld? Na deze check krijg je een uitgebreide checklist waarmee jij jouw website zelf kunt optimaliseren voor de lancering. 

Heb je één van mijn Showit templates aangeschaft, maar wil je toch nog wat extra ondersteuning bij de lancering van je nieuwe website? Ik help je graag bij een final check of voer een final touch uit om de laatste puntjes op de i te zetten.  

Hulp nodig bij het lanceren van je Showit website?

Neem conTact op

Klaar om je ideale klanten omver te blazen met jouw nieuwe Showit website?

Level up your business

jouw aanbod in een prachtige brochure

Til jouw instagram naar een hoger niveau