Showit TEMPLATES

Add-on templates

Uren sukkelen om je website aan te passen: dat is verleden tijd. Met deze Showit website templates creëer jij no-time een website waarvan je tot nu toe alleen van had kunnen dromen. Een website die niet alleen mooi maar ook strategisch is en méér klanten oplevert. Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

vet

Gedaan met die frustraties.
Met deze Showit templates maak jij in no time een unieke én krachtige website.

Pas het kleurenpallet aan, upload lettertypes of verander de hele lay-out. Het geweldige aan deze website templates: je kan ALLES aanpassen.

Volledig personaliseerbaar

Moeilijke code om je website aan te passen? No way, José. Met het handige drag & drop systeem van Showit heb je geen technische kennis nodig!

GEEN CODE, GEEN GEDOE.

Een website moet er niet enkel mooi uit zien, ze moet ook klanten opleveren. Het strategische design zorgt voor meer conversies en dus ook meer omzet.

Not just pretty

Showit website templates

Drag & Drop, 100% personaliseerbare

meer info

Op zoek naar een website die luxe en elegantie uitstraalt? Dan is de Wild Willow website template dé ideale keuze voor jou! Perfect voor trouwfotografen, maar ook andere fotografen en zelfs interieur designers kunnen met deze template aan de slag.

Wild Willow 

BEST SELLER

preview

meer info

Hou jij van een neutrale en een kalme uitstraling? Dan is deze template perfect voor jou! Niet alleen fotografen kunnen aan de slag met deze template, ook interieur designers, wedding planners, ... en anderen kunnen deze Showit template gebruiken!

Ivory Vines

preview

BEST SELLER

BEST SELLER

meer info

Showit template Olive Oak is de meest elegante website template in het assortiment. De gouden combinatie van een rustige uitstraling met een krachtige strategie zorgt dat jij moeiteloos nieuwe klanten binnenhaalt. Perfect voor fotografen, wedding planners en meer!

Olive Oak

preview

meer info

Je wilt graag een website met bohemian vibes en aardse kleuren die jouw werk weergeeft op een unieke manier? Dan is Honey Seed een absolute must-have! Ideaal voor fotografen, bloemisten en andere creatieve ondernemers!

Honey Seed

preview


meer info

Moon Valley is de perfecte template voor alle ondernemers die een boho website willen met een speelse uitstraling. Deze Showit template is perfect voor ondernemers, coaches, bloemisten en andere creatieve ondernemers.

Moon Valley

preview

meer info

Er écht uitspringen bij je toekomstige klanten? De Showit website template Golden Coast combineert een zachte, speelse uitstraling met het krachtige design om jouw website bezoekers te laten converteren.

Golden Coast

preview

meer info

Wil jij graag een cleane, minimalistische website? Dan is de Showit website template Wabi Sabi een echte must have! Deze template is ideaal voor grafisch ontwerpers, interieur designers, coaches en andere ondernemers!

Wabi Sabi

preview

meer info

Op zoek naar een website met een cleane, minimalistische uitstraling? Dan is de Showit website template Wahiba Wonders iets voor jou! Perfect voor interieur ontwerpers, fotografen en anderen die houden van minimalisme. 

Wahiba Wonders

preview

"Ik had dit veel eerder moeten aanschaffen! Wat een geweldige template en heel makkelijk te personaliseren"

"Ik word overspoeld met aanvragen sinds mijn nieuwe website online staat"

"Voor iedereen die nog twijfelt! De templates zijn het dubbel en dwars waard en ze zijn gewoon prachtig!"

Kelsey ⎮ Bloomingtales.be

"De templates zijn zo ontzettend makkelijk om te personaliseren. Mijn bedrijf oogt nu nog professioneler!"

Voeg je teksten en foto's toe, pas de kleuren aan, of verander de hele lay-out. Je kan je helemaal uitleven want je kan alles (ja, echt alles) nog aanpassen!

Personaliseer je website

Schaf je template aan en je krijgt 'm meteen in je mailbox. Je krijgt bovendien gratis toegang tot mijn Showit cursus, een leerplatform met +30 video tutorials!

Kies je template

Koop een domeinnaam indien je er nog geen hebt en kies je Showit plan. Met de code 'WONDERLIK' krijg je de eerste maand helemaal gratis!

Voorbereiding

Hoe werkt dat?

Je website maken met een Showit template

Time to pop that champagne! Koppel je domeinnaam en toon je gloednieuwe Showit website aan de buitenwereld. 

Lanceren maar!

01.
02.
03.
04.

Veelgestelde vragen

Nog vragen?

Start jouw webshop

Start jouw eigen webshop in Showit! Dankzij de koppeling met Shopify Starter kan jij straks al betalingen ontvangen voor presets, cursussen, bloemstukken en meer.

ONTDEK DE SALES PAGES

Wil je één specifiek product of een specifieke dienst in de kijker zetten, zoals een cursus of een shootdag? Dan is een krachtige sales pagina onmisbaar. Op deze pagina focus je je puur op verkoop, zodat je méér klanten binnenhaalt.

Ontdek ze allemaal

Weg met die saaie Linktree, met deze Instagram bio link templates stuur jij je Instagram volgers rechtstreeks naar je Showit website! 

Ontdek boekingspagina's

Laat klanten afspraken inplannen of jouw diensten boeken, rechtstreeks op je Showit website! Integreer met boekingssystemen zoals Calendly, Fotostudio, Studio Management, Cal.com en Salonized.

Showit add-on templates

Breid je website uit met

ONTDEK MEER OVER SHOWIT

Als creatieve ondernemer wil je een website die aansluit bij jouw waarden en stijl. Natuurlijk wil je ook een strategische website die jou helpt je ideale klanten te bereiken en je business doelen waar te maken. 

Met deze website templates, gemaakt met de visuele websitebouwer Showit, lanceer jij je droomwebsite binnen no time. Zonder gedoe, zonder frustraties. Met het gemakkelijke drag-and-drop systeem krijg je de volledige creatieve vrijheid om de template volledig aan te passen naar jouw stijl. Pas het kleurenpallet aan, voeg je eigen lettertypes toe, versleep afbeeldingen of pas de hele lay-out aan. It's up to you!

Showit: what's the hype all about?

jouw aanbod in een prachtige brochure

Til jouw instagram naar een hoger niveau