Showit TEMPLATES

Add-on templates

Uren sukkelen om je website aan te passen: dat is verleden tijd. Met deze Showit website templates creëer jij no-time een website waarvan je tot nu toe alleen van had kunnen dromen. Een website die niet alleen mooi maar ook strategisch is en méér klanten oplevert. Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Een website moet er niet enkel mooi uit zien, ze moet ook klanten opleveren. Het krachtige design levert jou ongetwijfeld meer klanten op!

Krachtig design

Moeilijke code om je website aan te passen? No way, José. Met het handige drag & drop systeem van Showit heb je geen technische kennis nodig!

Geen code, geen gedoe.

Pas het kleurenpallet aan, upload lettertypes of verander de hele lay-out. Het geweldige aan deze templates: je kan ALLES aanpassen.

100% personaliseerbaar

Gedaan met die frustraties.
Met deze Showit templates maak jij in no time een unieke én krachtige website.

Showit website templates

Drag & Drop, 100% personaliseerbare

meer info

demo

Hou jij van een neutrale en een kalme uitstraling? Dan is deze template perfect voor jou! Niet alleen fotografen kunnen aan de slag met deze template, ook interieur designers, wedding planners, ... en andere ondernemers kunnen deze Showit template gebruiken!

Ivory Vines 

meer info

demo

Op zoek naar een website die luxe en elegantie uitstraalt? Dan is de Wild Willow website template dé ideale keuze voor jou! Perfect voor trouwfotografen, maar ook andere fotografen en zelfs interieur designers kunnen met deze template aan de slag.

Wild Willow 

BEST SELLER

BEST SELLER

meer info

demo

Je wilt graag een website met bohemian vibes en aardse kleuren die jouw werk weergeeft op een unieke manier? Dan is de Showit template 'Honey Seed' een absolute must-have! Ideaal voor fotografen, bloemisten en andere creatieve ondernemers!

Honey Seed

meer info

demo

De Showit template 'Olive Oak' is de meest elegante website template in het assortiment. De gouden combinatie van een rustige uitstraling met een krachtige strategie zorgen dat jij moeiteloos nieuwe klanten binnenhaalt. Perfect voor fotografen, wedding planners en meer!

Olive Oak

BEST SELLER

meer info

demo

Er écht uitspringen bij je toekomstige klanten? De Showit website template Golden Coast combineert een zachte, sierlijke uitstraling met het krachtige design om jouw website bezoekers te laten converteren.

Golden Coast

meer info

demo

Je wilt graag een website met bohemian vibes en aardse kleuren die jouw werk weergeeft op een unieke manier? Dan is de Showit template Moon Valley een absolute must-have! Ideaal als je fotograaf bent, maar ook floristen, coaches en andere creatieve ondernemers!

Moon Valley

meer info

demo

Wil jij graag een cleane, minimalistische website? Dan is de Showit website template Wabi Sabi een echte must have! Deze template is ideaal voor grafisch ontwerpers, interieur designers en andere creatievelingen!

Wabi Sabi

meer info

demo

Op zoek naar een website met een cleane, minimalistische uitstraling? Dan is onze Showit website template Wahiba Wonders iets voor jou! Perfect voor interieurstylisten, fotografen en andere creatievelingen! 

Wahiba Wonders

"Ik word overspoeld met aanvragen sinds mijn nieuwe website online staat"

"Voor iedereen die nog twijfelt! De templates zijn het dubbel en dwars waard en ze zijn gewoon PRACHTIG!"

Kelsey ⎮ bloomingtales.be

"De templates zijn zo ontzettend makkelijk om te personaliseren. Mijn bedrijf oogt nu nog professioneler!"

Lisanne ⎮ Lisannejager.com

"Ik ben helemaal blij en mijn website is nu echt een site die helemaal bij mij past. Regelmatig krijg ik er ook complimenten over!"

Voeg je teksten en foto's toe, pas de kleuren aan, of verander de hele lay-out. Je kan je helemaal uitleven want je kan alles (ja, echt alles) nog aanpassen!

Personaliseer je website

Schaf je favoriete template aan en je krijgt 'm meteen in je mailbox. Aan de hand van handige (video)tutorials kan je zelf gemakkelijk aan de slag!

Kies je template

Heb je nog geen domeinnaam? Schaf er dan één aan. Kies ook welk Showit plan het beste bij jou past!

Voorbereiding

Hoe werkt dat?

Je website maken met een Showit template

Koppel je domeinnaam a.d.h.v. mijn instructies en toon je gloednieuwe Showit website aan de buitenwereld!

Lanceren maar!

01.
02.
03.
04.

Check de Faq

Nog vragen?

Start jouw webshop

Start jouw eigen webshop in Showit! Dankzij de koppeling met Shopify Light kan jij straks al betalingen ontvangen voor presets, cursussen, bloemstukken en meer.

ONTDEK DE SALES PAGES

Wil je één specifiek product of een specifieke dienst in de kijker zetten, zoals een cursus of een shootdag? Dan is een krachtige sales pagina onmisbaar. Op deze pagina focus je je puur op verkoop, zodat je méér klanten binnenhaalt.

Ontdek ze allemaal

Weg met die saaie Linktree, met deze Instagram bio link templates stuur jij je Instagram volgers rechtstreeks naar je Showit website! 

Ontdek boekingspagina's

Laat je klanten afspraken inplannen of jouw diensten boeken, rechtstreeks op je Showit website! Integreerbaar met boekingssystemen zoals Calendly, Fotostudio, Studio Management, Cal.com en Salonized.

Showit add-on templates

Breid je website uit met

ONTDEK ZE ALLEMAAL

De ideale manier om waardevolle klanten te verzamelen? Laat bezoekers jouw brochure downloaden waarbij ze hun e-mail moeten achterlaten! Zo weet jij dat zij interesse hebben én kan je ze via e-mailmarketing warm maken om jouw aanbod af te nemen.

Deze Canva brochure templates matchen perfect met mijn Showit website templates, waardoor jij jouw bezoekers een consistente ervaring biedt. 

Canva templates

Trek je branding overal door

ONTDEK DE COLLECTIES

Step up your social media game! Komen jouw klanten voornamelijk bij je terecht via Instagram? Dan zijn een mooie feed en stijlvolle stories natuurlijk een must! Met deze Canva templates voor Instagram haal jij jouw social media ongetwijfeld naar een hoger niveau.

ONTDEK MEER OVER SHOWIT

Als creatieve ondernemer wil je een website die aansluit bij jouw waarden en stijl. Natuurlijk wil je ook een strategische website die jou helpt je ideale klanten te bereiken en je business doelen waar te maken. 

Met deze website templates, gemaakt met de visuele websitebouwer Showit, lanceer jij je droomwebsite binnen no time. Zonder gedoe, zonder frustraties. Met het gemakkelijke drag-and-drop systeem krijg je de volledige creatieve vrijheid om de template volledig aan te passen naar jouw stijl. Pas het kleurenpallet aan, voeg je eigen lettertypes toe, versleep afbeeldingen of pas de hele lay-out aan. It's up to you!

Showit: what's the hype all about?