vet

Voor deze website template heb je een Showit account nodig.
Gezien de digitale aard van dit product is iedere verkoop definitief.

KOOP NU

Bekijk de demo

Wil jij graag een cleane, minimalistische website? Dan is de Showit website template Wabi Sabi een echte must have! Deze template is ideaal voor grafisch ontwerpers, interieur designers en andere creatievelingen!

Excl. Btw

299,- 

Gedaan met standaard website thema's die niet passen bij jouw bedrijf en waarmee je urenlang in de knoop ligt. Deze Showit website template pas jij vliegensvlug aan met het handige drag & drop systeem. Wat je kan aanpassen? Alles! Pas de kleuren aan, upload je eigen lettertypes of verander de hele lay-out.  You're in control!

Personaliseer de Wabi Sabi Showit template in no time.

Drag & drop

KOOP NU

Klik hier

Welke pagina's zijn inbegrepen?

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Ondersteuning van mij, het Showit support team & Facebook community (privé groep).

Gratis toegang tot mijn online leerplatform met meer dan 30 video tutorials om je website met volle vertrouwen te kunnen personaliseren & lanceren.

Kleurenpallet, illustraties, lettertypes, afbeeldingen... alles wat je kan zien in de demo versie!

De krachtige, strategische Showit template Wabi Sabi die 100% personaliseerbare en mobielvriendelijk is. Activeer hier je Showit account incl. hosting en krijg de eerste maand gratis!
Let op: je hebt een credit card nodig om Showit te kunnen gebruiken.

Wat krijg je bij deze Showit website template?

Voeg je teksten en foto's toe, pas de kleuren aan, of verander de hele lay-out. Je kan je helemaal uitleven want je kan alles (ja, echt alles) nog aanpassen!

Personaliseer je website

Schaf je template aan en je krijgt 'm meteen in je mailbox. Je krijgt bovendien gratis toegang tot mijn Showit cursus, een leerplatform met +50 video tutorials!

Kies je template

Koop een domeinnaam indien je er nog geen hebt en kies je Showit plan. Met de code 'WONDERLIK' krijg je de eerste maand helemaal gratis!

Voorbereiding

Hoe werkt dat?

Je website maken met een Showit template

Time to pop that champagne! Koppel je domeinnaam en toon je gloednieuwe Showit website aan de buitenwereld. 

Lanceren maar!

01.
02.
03.
04.

Check de Faq

Nog vragen?

KOOP NU

80,-
4 betalingen van
299,-
1 betaling van
155,-
2 betalingen van

Als ondernemer is het niet altijd even gemakkelijk om een grote investering te doen. Daarom kan je er ook voor kiezen om de Showit website template in termijnen te betalen. Wat je ook kiest, je krijgt je download altijd na de eerste betaling zodat je meteen aan de slag kan.

Betaal zoals het jou uitkomt.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Bekijk meer transformaties

De Showit template Wabi Sabi pas je heel eenvoudig aan zoals jij wilt! Sluit je branding niet helemaal aan bij jouw favoriete template? No worries. In een paar klikken pas je het kleurenpallet aan, voeg je je eigen lettertypes toe en versleep je de elementen. Zo heb je in een mum van tijd een website die helemaal bij jou past.

Ontdek hier hoe anderen met deze Showit template aan de slag gingen!

Zij gingen aan de slag met de Wabi Sabi template

Bekijk de transformaties

Heb je geen zin of tijd om je eigen website teksten te schrijven? Dan kan je bij mijn vaste partner Eva van Eveschrijven terecht! Eva schrijft jouw website teksten met persoonlijkheid én volledig SEO proof zodat jouw website straks hoog scoort in Google. Ze is een echte topper in haar vak!

Website Teksten nodig?

Aanschaffen domeinnaam (indien je nog geen website hebt)

Aanmaken Showit account (va. $19/maand incl. website hosting. Let op: je hebt een credit card nodig.)

Dit regel je zelf

De details

"Ik word overspoeld met aanvragen sinds mijn nieuwe website online staat"

KELSEY ⎮ BLOOMINGTALES.BE

"De templates zijn zo ontzettend makkelijk om te personaliseren. Mijn bedrijf oogt nu nog professioneler!"

"Voor iedereen die nog twijfelt! De templates zijn het dubbel en dwars waard en ze zijn gewoon PRACHTIG!"

Lisanne ⎮ Lisannejager.com

"Ik ben helemaal blij en mijn website is nu echt een site die helemaal bij mij past. Regelmatig krijg ik er ook complimenten over!"

Showit is zonder twijfel de beste en meest gebruiksvriendelijke drag & drop websitebouwer die er is. Met deze website templates lanceer jij de website van je dromen binnen no time!

De prijzen van Showit starten vanaf $19/maand en zijn steeds inclusief website hosting (naast een account heb je dus enkel nog een domeinnaam nodig!). Bekijk hier een overzicht van de prijzen. Met de code 'WONDERLIK' krijg je de eerste maand nog eens helemaal gratis!

Let op: om gebruik te maken van Showit heb je een creditcard nodig.

WAT IS SHOWIT?

Nee, deze templates zijn ontworpen voor de websitebouwer Showit. Waarom? Omdat je er zoveel meer mee kan op vlak van design! En het is ZO gemakkelijk. Mark my words: je wilt nooit meer terug wanneer je Showit hebt geprobeerd!

Wanneer je voor een blog kiest bij Showit ($24/maand), krijg je wel een WordPress account om te bloggen. Je schrijft dan je blog teksten in WordPress, wat gegoten wordt in het mooie design van Showit. En dat allemaal automatisch! Lees hier meer over bloggen in WordPress met Showit.

WERKEN DEZE TEMPLATES OOK MET WORDPRESS?

Ja, ja en nog eens ja! Ik heb zelf ervaring met meerdere websitebouwers maar Showit springt er toch écht bovenuit. Het is veruit de gemakkelijkste website bouwer die er is.

Dankzij het handige drag & drop systeem pas je in no-time je website aan hoe JIJ wilt. Ook zonder technische kennis komt dat dus helemaal goed.

Eerst even proberen? Download dan nu mijn gratis Trial Template die je twee weken kan gebruiken met de gratis proefperiode van Showit!

Is Showit gemakkelijk te gebruiken?

ik heb al een wordpress website

02

Ik heb nog geen website

01

Dat hangt er vanaf of je al een WordPress website met blog hebt of niet. Maak hier je keuze:

Wat heb ik nog nodig naast een template?

Nog geen website? Dan heb je enkel een domeinnaam en Showit account nodig! Externe hosting hoef je niet meer te regelen, want dat is gewoon inbegrepen in je Showit abonnement. 

Wil je geen blog, kies dan voor de goedkoopste optie van €19/maand. Wil je wel graag een blog, dan is de 'Showit + basic blog' (€24/maand) een prima keuze. Bekijk hier een overzicht van de Showit prijzen.

Eerst even uittesten? De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode!

Wat heb ik nog nodig naast een template? - nog geen website

Wanneer je al een WordPress website met blog hebt, hoef je enkel nog een Showit account aan te maken.

Showit koppelt jouw WordPress account aan je nieuwe Showit website, helemaal voor niets! Hierdoor blijven je oude blogs behouden en kan je gewoon verder bloggen in WordPress zoals je gewoon bent. 

Klik hier om meer te weten over de integratie tussen Showit en WordPress! 

Wat heb ik nog nodig naast een template? - WordPress website

Maak je Showit account aan en personaliseer één van mijn Showit templates. Klaar om live te gaan? Dan koppel je eenvoudig je domeinnaam  a.d.h.v. duidelijke instructies.

Gelukt? Top! Vanaf dan kan je je website hosting en huidige website bouwer stop zetten, want alles verloopt dan via Showit.

Heb je momenteel een WordPress blog? Dan zet het Showit team deze voor je over, zo ben je ze niet kwijt! Lees hier meer over de integratie tussen Showit en WordPress.

Ik heb al een website. Hoe werkt dit?

Absoluut! De blogpagina's in mijn Showit templates kan je gewoon verwijderen.

Met het goedkoopste Showit abonnement van €19/maand zit je helemaal goed. Dit bedrag betaal je in US dollars, wat uitkomt op ongeveer uit op €19. Let wel op dat je een credit card nodig hebt om Showit te kunnen gebruiken.

Wanneer je registreert via deze link, krijg je je eerste maand bij Showit helemaal gratis. Dat is weer mooi meegenomen!

IK WIL EEN SHOWIT WEBSITE MAAR GEEN BLOG. KAN DIT?

In Showit kan je alles personaliseren. Ja, je leest het goed, ALLES! Zo kan je:


En het beste van al? Dankzij de drag & drop functie van Showit heb je geen codeerkennis nodig!

De kleuren aanpassen
Afbeeldingen en video's toevoegen
Je eigen lettertypes uploaden
Secties toevoegen, kopiëren & verwijderen
Pagina's toevoegen, kopiëren & verwijderen
Vormen & icoontjes toevoegen
Een Instagram widget toevoegen
...


Wat kan ik allemaal aanpassen?

No worries! Bij vragen over de templates of Showit kan je altijd bij mij terecht. Daarnaast kan je mij steeds inhuren als je hulp nodig hebt (mijn uurtarief is €60 excl. BTW).

Daarnaast staat het Showit support team voor je klaar om al je vragen te beantwoorden én is er emergency service beschikbaar.

Showit heeft trouwens ook een bibliotheek met honderden tutorials, super handig!

WAT ALS IK ER NIET UIT KOM?

Veelgestelde vragen

Showit is zonder twijfel één van de beste en gebruiksvriendelijke drag & drop website bouwers die er is. Met deze website templates lanceer jij de website van je dromen binnen no time!

De prijzen van Showit starten vanaf €19/maand en zijn steeds inclusief website hosting (naast een account heb je dus enkel nog een domeinnaam nodig!). Bekijk hier een overzicht van de prijzen. Eerst even uittesten? Probeer de gratis 14-daagse proefperiode!

Let op: om gebruik te maken van Showit heb je een creditcard nodig.

Nee, deze templates zijn ontworpen voor het programma Showit. Waarom? Omdat je er zoveel meer mee kan op vlak van design! En het is ZO gemakkelijk. Mark my words: je wilt nooit meer terug wanneer je Showit hebt geprobeerd!

Wanneer je voor een blog kiest bij Showit (€24/maand), krijg je wel een WordPress account om te bloggen. Je schrijft dan je blog teksten in WordPress, wat gegoten wordt in het mooie design van Showit. En dat allemaal automatisch! Lees hier meer over bloggen met Showit en WordPress.

Ja, ja en nog eens ja! Ik heb zelf ervaring met meerdere websitebouwers maar Showit springt er toch écht bovenuit. Het is veruit de gemakkelijkste website bouwer die er is.

Dankzij het handige drag & drop systeem pas je in no-time je website aan hoe JIJ wilt. Je hangt niet vast aan blokken, je kan alle kleuren aanpassen, je eigen lettertypes uploaden, noem maar op. Alles is mogelijk!

Ook zonder technische kennis komt dat dus helemaal goed. Eerst even proberen? Je kan gratis gebruik maken van een 14-daagse proefperiode bij Showit!

Wanneer je al een WordPress website met blog hebt, hoef je enkel nog een Showit account aan te maken.

Showit koppelt jouw WordPress account aan je nieuwe Showit website, helemaal voor niets! Hierdoor blijven je oude blogs behouden en kan je gewoon verder bloggen in WordPress zoals je gewoon bent. 

Klik hier om meer te weten over de integratie tussen Showit en WordPress! 

ik heb al een wordpress website

02

Nog geen website? Dan heb je enkel een domeinnaam en Showit account nodig! Externe hosting hoef je niet meer te regelen, want dat is gewoon inbegrepen in je Showit abonnement. 

Wil je geen blog, kies dan voor de goedkoopste optie van €19/maand. Wil je wel graag een blog, dan is de 'Showit + basic blog' (€24/maand) een prima keuze. Bekijk hier een overzicht van de Showit prijzen.

Eerst even uittesten? De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode!

Ik heb nog geen website

01

Dat hangt er vanaf of je al een WordPress website met blog hebt of niet. 

Maak je Showit account aan en personaliseer één van mijn Showit templates. Klaar om live te gaan? Dan koppel je eenvoudig je domeinnaam  a.d.h.v. duidelijke instructies.

Gelukt? Top! Vanaf dan kan je je website hosting en huidige website bouwer stop zetten, want alles verloopt dan via Showit.

Heb je momenteel een WordPress blog? Dan zet het Showit team deze voor je over, zo ben je ze niet kwijt! Lees hier meer over de integratie tussen Showit en WordPress.

Absoluut! De blogpagina's in mijn Showit templates kan je gewoon verwijderen.

Met het goedkoopste Showit abonnement van €19/maand zit je helemaal goed. Dit bedrag betaal je in US dollars, wat uitkomt op ongeveer uit op €19.

Let op: je hebt een credit card nodig om Showit te kunnen gebruiken.

In Showit kan je alles personaliseren. Ja, je leest het goed, ALLES! Zo kan je:

En het beste van al? Dankzij de drag & drop functie van Showit heb je geen codeerkennis nodig!

De kleuren aanpassen
Afbeeldingen en video's toevoegen
Je eigen lettertypes uploaden
Secties toevoegen, kopiëren & verwijderen
Pagina's toevoegen, kopiëren & verwijderen
Vormen & icoontjes toevoegen
Een Instagram widget toevoegen
...


No worries! Bij vragen over de templates of Showit kan je altijd bij mij terecht. Daarnaast kan je mij steeds inhuren als je hulp nodig hebt (mijn uurtarief is €60 excl. BTW).

Daarnaast staat het Showit support team voor je klaar om al je vragen te beantwoorden én is er emergency service beschikbaar.

Showit heeft trouwens ook een bibliotheek met honderden tutorials, super handig!

KOOP NU

80,-
4 betalingen van
299,-
1 betaling van
155,-
2 betalingen van

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

ontdek ALLE templates

Wabiba Wonders

Moon Valley

Is de Wabi Sabi template niet helemaal jouw ding? Neem eens een kijkje naar de andere Showit website templates!

Ontdek de andere Showit templates

Golden Coast