ONTDEK Ze allemaal

Klaar om je e-commerce dromen waar te maken? Maak je website compleet met één van onze matching Showit webshop templates! Bye lelijke salespagina's, hello webshop die helemaal bij jou past. Let's turn your website into a money maker!

Excl. Btw

€59 

Beweeg je muis

Bekijk de Showit webshop templates

Met de Shopify koopknop koppel jij je producten heel eenvoudig aan je Showit website. Of je nu fysieke producten, digitale producten, workshops of e-books verkoopt, alles is mogelijk. Voeg gewoon de koopknop toe aan je shop en laat klanten afrekenen in de Shopify omgeving.

Ontdek de kracht van Showit en Shopify

Lees meer op de  Blog

03

Launch!

01

Webshop personaliseren

02

Koopknop toevoegen

Na aankoop van de Showit webshop template ontvang je een PDF met gedetailleerde instructies om de template te installeren in Showit. Daarna kan je je productfoto's, prijzen en andere details toevoegen. Leef je uit, ook de Showit webshop templates zijn 100% personaliseerbaar!

Om gebruik te maken van de Shopify koopknop heb je een Shopify Starter account nodig van €5/maand. In Shopify kan je je producten toevoegen, de betalingsmethoden selecteren, verzendwijzen en meer. Maak voor elk product een koopknop aan en voeg ze toe aan je Showit webshop template!

Na het toevoegen van de Shopify koopknoppen aan de Showit webshop template ben je klaar om te gaan verkopen! Je klanten kunnen nu je producten toevoegen aan hun winkelwagentje en afrekenen in de vertrouwde Shopify omgeving.

Hoe het werkt

Een uitgebreide tutorial om je webshop template te installeren & Shopify koopknop toe te voegen

Technische support van Showit & toegang tot de privé Facebookgroep

Lay-out en grafische elementen zoals in de demo.  De afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en moeten vervangen worden.

Showit webshop template naar keuze met:
   •   Shoppagina: overzicht van al je producten
   •   Productpagina: detailpagina voor je individuele producten

Wat is inclusief?