ONTDEK Ze allemaal

Klaar om je e-commerce dromen waar te maken? Maak je website compleet met één van onze matching Showit webshop templates! Bye lelijke salespagina's, hello webshop die helemaal bij jou past. Let's turn your website into a money maker!

€65 

Excl. Btw

Deze Showit webshop templates voeg je in enkele klikken toe aan je bestaande Showit site. Zo kan jij straks al starten met verkopen!

Gemakkelijk te installeren

Net zoals alle Showit templates zijn ook deze webshop templates 100% personaliseerbaar. Pas de kleuren aan, voeg je eigen lettertypes toe en meer!

VOLLEDIG personaliseerbaar

Deze webshop templates zijn super gemakkelijk te integreren met het betaalsysteem  Shopify Starter (voor slechts €5/maand!).

laat betalen via shopify

Met de Shopify koopknop koppel jij je producten heel eenvoudig aan je Showit website. Of je nu fysieke producten, digitale producten, workshops of e-books verkoopt, alles is mogelijk. Voeg gewoon de koopknop toe aan je shop en laat klanten afrekenen in de Shopify omgeving.

Start met verkopen:
Ontdek de kracht van Showit en Shopify

KOOP NU

demo

Moon Valley

KOOP NU

demo

Ivory Vines

KOOP NU

demo

Wild Willow

KOOP NU

demo

Golden Coast

KOOP NU

demo

Honey Seed

KOOP NU

demo

Olive Oak

KOOP NU

demo

Wahiba Wonders

KOOP NU

demo

Wabi Sabi

Lees meer op de  Blog

03

Launch!

01

Webshop personaliseren

02

Koopknop toevoegen

Na aankoop van de Showit webshop template ontvang je een PDF met gedetailleerde instructies om de template te installeren in Showit. Daarna kan je je productfoto's, prijzen en andere details toevoegen. Leef je uit, ook de Showit webshop templates zijn 100% personaliseerbaar!

Om gebruik te maken van de Shopify koopknop heb je een Shopify Starter account nodig van €5/maand. In Shopify kan je je producten toevoegen, de betalingsmethoden selecteren, verzendwijzen en meer. Maak voor elk product een koopknop aan en voeg ze toe aan je Showit webshop template!

Na het toevoegen van de Shopify koopknoppen aan de Showit webshop template ben je klaar om te gaan verkopen! Je klanten kunnen nu je producten toevoegen aan hun winkelwagentje en afrekenen in de vertrouwde Shopify omgeving.

Hoe het werkt

Een uitgebreide tutorial om je webshop template te installeren & Shopify koopknop toe te voegen

Technische support van Showit & toegang tot de privé Facebookgroep

Lay-out en grafische elementen zoals in de demo.  De afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn niet inclusief (behalve bij Wabi Sabi en Wahiba Wonders). 

Showit webshop template naar keuze met:
   •   Shoppagina: overzicht van al je producten
   •   Productpagina: detailpagina voor je individuele producten

Wat is inclusief?

jouw aanbod in een prachtige brochure

Til jouw instagram naar een hoger niveau