Note: sommige links op deze pagina zijn affiliate links. Als je een aankoop doet via deze pagina krijg ik een kleine commissie, zonder extra kosten voor jou. De tools op deze pagina zijn allemaal tools die ik zelf gebruik en waar ik tevreden van ben. Met veel liefde deel ik ze zodat jij efficiënter aan de slag kan!

Ken je dat gevoel? Dat je naast je eigenlijke functie ook nog social media marketeer, copywriter en grafisch designer bent? Gelukkig bestaan er heel wat tools die het ondernemen jou een stuk gemakkelijker maken! Ontdek hier alle tools die ik zelf gebruik en waar ik niet zonder zou kunnen!

Ondernemen moeilijk? Niet met deze tools!

ONTDEK CALENDLY

Laat je klanten online een meeting of fotoshoot boeken en laat het heen-en-weer mailen achterwege.  Met Calendly integreer je gratis een boekingssysteem op je website!

GRATIS PROEFPERIODE

Shopify Starter is de eenvoudigste manier om van jouw Showit site een webshop te maken. Voor slechts €5/maand verkoop jij jouw presets, e-books of fysieke producten!

KRIJG 1 MAAND GRATIS

Al mijn website templates zijn gebouwd met Showit. Dankzij het handige drag-and-drop systeem geef je je website eenvoudig vorm. Geen code, geen frustraties!

Gratis proefperiode

Plug & Pay manier om handige check-out pagina's te maken en ze te koppelen aan je Showit website. Bovendien kan je klanten ook in delen laten betalen (net zoals ik doe!).

Website Assets-Arch Outline

Website

START MET PLANOLY

Ben je het beu om elke dag handmatig te posten op je socials? Say hello to Planoly! Met Planoly plan je eenvoudig jouw posts op Facebook, Instagram en Pinterest.

30 DAGEN GRATIS

Maak zelf ontwerpen (social media posts, brochures, presentaties, ...) met Canva! Met de gratis versie kom je al een heel eind, maar de Pro functie biedt nog véél meer mogelijkheden. 

ontdek meer

Creative Market is echt mijn go-to voor bijna alles! Je vindt hier alle soorten grafische elementen: van mooie lettertypes tot social media templates en illustraties!

KRIJG 50% korting!

Mijn meest favoriete e-mailmarketing tool everrrr! Flodesk is gemakkelijk in gebruik en beschikt over prachtige templates. Met mijn link krijg je 50% korting op je Flodesk abonnement!

Website Assets-Arch Outline

Design en marketing

ONTDEK MEER

Ook bij Pexels kan je terecht voor gratis afbeeldingen en video's van hoge kwaliteit. Ideaal om te gebruiken in je social media posts en op je website.

ONTDEK MEER

Op zoek naar rechtenvrije beelden? Bij Unsplash vindt je talloze gratis stockfoto's en video's die je kan gebruiken in jouw social media posts en op je website.

GA NAAR MOYO STUDIO

Mijn all-time favoriet voor prachtige stockfoto's, scene creators en mockups! Bijna alle foto's op mijn website en social media zijn afkomstig van MOYO Studio.

ONTDEK MEER

Op zoek naar mockups van laptops, stationary of fotokaders? Met de prachtige collecties van Frame Space Studio geef jij jouw werk op een mooie, elegante manier weer.

Website Assets-Arch Outline

Fotografie

DOWNLOAD

Je hebt een website maar weet niet goed of deze voldoet aan de huidige standaarden? Met deze gratis checklist weet jij meteen hoe goed jouw website scoort en welke punten je kan aanpakken!

Website Audit Checklist

Freebie

jouw aanbod in een prachtige brochure

Til jouw instagram naar een hoger niveau