Een unieke en strategische website hebt die méér klanten oplevert

Op een krachtige wijze je plek als expert kunt claimen binnen je branche

Jouw bedrijf op de kaart kunt zetten met een authentieke branding en website

Stel je voor dat je...

De eerste indruk van jouw bedrijf is onbetaalbaar, dat weet je als ondernemer maar al te goed. Met het branding + Showit website pakket zorgen we dat die eerste indruk bij jouw ideale klant onvergetelijk wordt!

Hoe? Door een authentieke en herkenbare branding aan te reiken,  die we doortrekken naar een professionele Showit website. Dé ideale formule om een 'wow-effect' te creëren bij jouw doelgroep. Ben jij klaar om te groeien? 

Blaas je klanten omver met een authentieke branding & Showit website

I need this!

Een herkenbare huisstijl is onmisbaar voor elk bedrijf. Om dit voor elkaar te boksen, werk ik samen met twee grafische superhelden. Zij zijn absoluut één van de beste branding experts die ik ken en zij gaan graag met je aan de slag om jouw bedrijf zo krachtig mogelijk neer te zetten. Samen geven we jouw bedrijf vorm door jouw nieuwe branding door te trekken naar je website, waardoor jij straks moeiteloos nieuwe klanten aantrekt.

IJzersterke branding & Showit website

ga next level met een

Onbeperkt aantal revisierondes
Koppelen blog (indien nodig)
Koppelen domeinnaam voor lancering
Persoonlijke video tutorials

Lancering website

Title tags voor je teksten
Afbeeldingen comprimeren
Alt-tags voor afbeeldingen
SEO pagina titels & beschrijvingen

BASIS SEO

Primair logo
Secundaire logo's
Kleurenpallet
Typografische selectie

Brand Design*

Branding sessie
Inspiratie moodboard
Branding voorstel

Branding STRATEGIE*

Dit krijg je bij het branding + Showit website pakket: 

Showit website op maat (6 pagina's)
Responsief design

website Design

Intake vragenlijst 
Online kennismakingsgesprek
Inspiratie moodboard

Website STRATEGIE

* Voor het branding proces werk ik samen met een aantal vaste partners. Neem contact op voor meer informatie!

7 - 9 weken

Tijdsduur

€2.949 excl. Btw

Investering

Klaar voor een spetterende branding en showit website?

Start je aanvraag

Extra pagina's aan €130,- excl. /pagina 
Extra functies aan €65,- excl./uur**

Uitbreidingsmogelijkheden

* Heb je geen website teksten? Dan kan je deze laten schrijven door mijn partner copywriter Eva van Eveschrijven. 

Domeinnaam

Dit regel je zelf

** Bijvoorbeeld: integreren van Instagram feed / e-mail marketingplatform / boekingstool zoals Calendly / ...

Showit account (va. $19/maand, incl. website hosting. Let op: je hebt een credit card nodig.)

Pinterest moodboard Afbeeldingen
Website teksten*

Na kennismakingsgesprek

Voor kennismakingsgesprek

Ingevulde vragenlijst

Dit lever je zelf aan

De details

1 betaling van
4 betalingen van
2 betalingen van
2.949,-
738,-
1.475,-

Als ondernemer is het niet altijd even gemakkelijk om grote investeringen te doen. Daarom kan je ervoor kiezen om je Showit website op maat te betalen in één, twee of vier termijnen. Bij aanvang wordt wel steeds een voorschot van 25% in rekening gebracht. Het resterende bedrag kan je vervolgens in termijnen betalen. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

De investering? Zoals het jou uitkomt.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Aanvraag starten

Zet de bubbels maar alvast klaar, want het is tijd voor een feestje! Jouw nieuwe branding en Showit website kunnen gelanceerd worden. Aan het einde van het proces ontvang je van mij een gepersonaliseerde video tutorial zodat jij straks eenvoudig je website zelf kan aanpassen.

Launch!

05.

Nu de branding staat als een huis, is je website aan de beurt. Na het aanleveren van alle content ga ik aan de slag met de homepage waarop jij uitgebreid feedback mag geven tijdens de eerste revisieronde. All good? Dan ga ik verder met de resterende pagina’s. Hierna volgen nog een aantal feedbackrondes zodat jij straks voor 100% tevreden bent met het eindresultaat!

04.

Showit website design

Tijd om de branding expert waar ik nauw mee samenwerk bij het proces te betrekken. Na een uitgebreide branding sessie gaat zij voor je aan de slag met het maken van een compleet nieuwe huisstijl. Denk aan een prachtig logo, kleurenpallet en typografie voor je website!

Branding on point

03.

It's a match! We kunnen niet wachten om jouw nieuwe branding en website te ontwerpen. Let's seal the deal: je ondertekent de overeenkomst en doet een aanbetaling van 25%. Het restbedrag betaal je bij oplevering van de website (dit mag in termijnen). 

Seal the deal

02.

Zijn wij een match made in heaven? Een goede klik is zowel voor jou, mij als de brand designer belangrijk. Alleen zo komen we tot het mooiste resultaat! Daarom start je aanvraag met het invullen van een korte vragenlijst, die we vervolgens bespreken tijdens een online call. Ik leg je aanvraag ook voor aan mijn branding partners en daarna laat ik je weten of we jou kunnen verder helpen!

Zijn we een match?

01.
how the magic happens

Het proces

vet

Kan je je website gewoon zelf aanpassen zonder dat je mij hier voor hoeft in te schakelen!

 Kan jij next level gaan met je bedrijf dankzij jouw unieke, krachtige website  

Trek je meer klanten aan doordat je jezelf als expert neerzet

Heb je een unieke branding die zorgt voor herkenbaarheid en professionaliteit

Aan het eind van dit traject...

Voor het maken van unieke websites gebruik ik Showit. Showit is by far mijn favoriete websitebouwer. Waarom? In tegenstelling tot andere websitebouwers zoals WordPress is Showit ZO gemakkelijk te gebruiken! Hierdoor kun je na de oplevering van jouw website op maat heel eenvoudig zelf aanpassingen doorvoeren zonder dat je mij hiervoor nodig hebt.

De prijzen van Showit starten vanaf $19/maand en zijn steeds inclusief website hosting (naast een account heb je dus enkel nog een domeinnaam nodig!). Bekijk hier een overzicht van de prijzen.

WELK PLATFORM GEBRUIK JE?

Absoluut! Na oplevering van je website op maat krijg je een login voor mijn online leerplatform, waar je meer dan 30 video tutorials vindt over Showit en het aanpassen van jouw website. Zo kan je je website zelf gemakkelijk aanpassen, zonder dat je mij nog nodig hebt.

Uiteraard blijf ik wel beschikbaar voor vragen en eventuele aanpassingen die je uit handen wilt geven (65,- ex BTW/uur).

Kan ik mijn website achteraf nog aanpassen?

Ja, ja en nog eens ja! Ik heb zelf ervaring met meerdere websitebouwers maar Showit springt er toch écht bovenuit. Het is veruit de gemakkelijkste website bouwer die er is.

Dankzij het handige drag & drop systeem pas je in no-time je website aan hoe JIJ wilt. Ook zonder technische kennis komt dat dus helemaal goed.

Eerst even uittesten of Showit wel iets voor jou is? Download dan nu mijn gratis Trial Template die je twee weken kan gebruiken met de gratis proefperiode van Showit!

Is Showit gemakkelijk te gebruiken?

Na het invullen van een korte vragenlijst en het online kennismakingsgesprek zien we wat ik voor jou kan betekenen.

Ik vind het belangrijk dat jouw wensen aansluiten bij mijn stijl. Mijn eigen stijl zou ik omschrijven als warm, een tikkeltje boho maar ook minimalistisch. Vind je dat goed klinken? Dan zijn wij hoogstwaarschijnlijk een goede match. 

Hoe weet ik of we een goede match zijn?

Het traject voor een branding + Showit website op maat duurt gemiddeld zeven tot negen weken. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van hoe snel je feedback geeft en jouw wensen: wil je meer pagina's of functionaliteiten, dan kan deze termijn iets langer worden.

Na afloop van het kennismakingsgesprek geef ik je steeds een indicatie van de duur van het proces.

Hoe lang duurt het proces?

Mijn kracht ligt bij het tactisch ontwerpen van unieke websites. Copywriting laat ik over aan mijn vaste partner Eva van Eveschrijven, een toppertje in haar vak. Zij (her)schrijft je website teksten en zorgt er bovendien voor dat deze helemaal geoptimaliseerd zijn om te scoren in Google. 

Door onze krachten te bundelen zorgen we ervoor dat jouw website straks hoog scoort, waardoor je bezoekcijfers de hoogte in schieten! 

Schrijf je ook mijn website teksten?

Kan ik in termijnen betalen?

Yes, absoluut. Bij een branding + Showit website op maat doe je steeds een aanbetaling van 25%, maar het resterende bedrag mag je gewoon in één, twee of vier termijnen betalen. Zo is jouw nieuwe huisstijl en droomwebsite toch binnen handbereik. 

WAT ALS IK ER NIET UIT KOM?

Voor het Showit website & branding-pakket hangt de beschikbaarheid af van zowel de branding experts als van mezelf. Heb je je zinnen op dit pakket gezet, wacht dan niet te lang met je aanvraag! 

Veelgestelde vragen

Voor het maken van unieke websites gebruik ik Showit. Showit is by far mijn favoriete websitebouwer. Waarom? In tegenstelling tot andere websitebouwers zoals WordPress is Showit ZO gemakkelijk te gebruiken! Hierdoor kun je na de oplevering van jouw website heel eenvoudig zelf aanpassingen doorvoeren zonder dat je mij hiervoor nodig hebt.

Absoluut! Na oplevering van je website op maat krijg je een login voor mijn online leerplatform, waar je meer dan 30 video tutorials vindt over Showit en het aanpassen van jouw website. Zo kan je je website zelf gemakkelijk aanpassen, zonder dat je mij nog nodig hebt.

Uiteraard blijf ik wel beschikbaar voor vragen en eventuele aanpassingen die je uit handen wilt geven (65,- ex BTW/uur).

Na het invullen van een korte vragenlijst en het online kennismakingsgesprek zien we wat ik voor jou kan betekenen. Ik vind het belangrijk dat jouw wensen aansluiten bij mijn stijl (neem gerust eens een kijkje bij mijn website templates of op mijn Instagram pagina). Vind je dat goed klinken? Dan zijn wij hoogstwaarschijnlijk een goede match. 

Het traject voor een nieuwe huisstijl en Showit website waar je helemaal verliefd van wordt, duurt gemiddeld zeven tot negen weken

Mijn kracht ligt bij het tactisch ontwerpen van unieke websites. Copywriting laat ik over aan mijn vaste partner Eva van Eveschrijven, een toppertje in haar vak. Zij (her)schrijft je website teksten en zorgt er bovendien voor dat deze helemaal SEO geoptimaliseerd zijn. Door onze krachten te bundelen zorgen we ervoor dat jouw website straks scoort in Google, waardoor je bezoekcijfers de hoogte in schieten! 

Yes, absoluut. Bij een branding + Showit website op maat doe je steeds een aanbetaling van 25%, maar het resterende bedrag mag je gewoon in één, twee of vier termijnen betalen. Zo is jouw nieuwe huisstijl en droomwebsite toch binnen handbereik. 

Voor het Showit website & branding-pakket hangt de beschikbaarheid af van zowel de branding experts als van mezelf. Heb je je zinnen op dit pakket gezet, wacht dan niet te lang met je aanvraag! 

Aanvraag starten

Klaar om jouw bedrijf écht op de kaart te zetten?

Mijn missie? Jou helpen aan een krachtige branding en website zodat jij moeiteloos nieuwe klanten kan aantrekken. Ik ben dus niet zomaar een webdesigner, maar wel jouw persoonlijke cheerleader! 

Samen met een branding expert zorgen we voor een herkenbare, authentieke en professionele huisstijl waardoor jij je vanaf dag één als expert kan neerzetten. Dit trek ik voor jou door in een krachtige website waardoor je bezoekers het niet kunnen weerstaan om jouw producten of diensten af te nemen. Ben jij klaar om te groeien? Let's do this.
Hi! Ik ben Astrid, jouw Showit designer (en personal cheerleader).

Werken wij binnenkort samen?