Voor deze website template heb je een Showit account nodig.
Gezien de digitale aard van dit product is iedere verkoop definitief.

KOOP NU

Bekijk de demo

Excl. Btw

€299 

Wil jij graag een elegante website die rust uitstraalt? Dan is de 'Olive Oak' Showit template echt iets voor jou. Met deze website blaas jij jouw bezoekers ongetwijfeld omver en trek je moeiteloos nieuwe klanten aan!

Gedaan met standaard website thema's die niet passen bij jouw bedrijf en waarmee je urenlang in de knoop ligt. De Showit template 'Olive Oak' pas jij vliegensvlug aan met het handige drag & drop systeem. Personaliseer alles in een mum van tijd: pas de kleuren aan, upload je eigen lettertypes of verander de hele lay-out. Jij hebt de controle!

Personaliseer de Showit template 'Olive Oak' in no time.

Drag & drop

KOOP NU

Klik hier

Welke pagina's zijn inbegrepen?

Ondersteuning van mij, het Showit support team & Facebook community (privé groep).

Uitgebreide (video)tutorials om je Showit template te installeren & personaliseren.

Kleurenpallet, illustraties, lettertypes, ... alles wat je kan zien in de demo versie. De afbeeldingen zijn van Two Naked Souls en moeten vervangen worden.

Een 100% personaliseerbare en mobielvriendelijke website template voor Showit. Activeer hier je Showit account incl. hosting en krijg de eerste maand gratis!
Let op: je hebt een credit card nodig om Showit te kunnen gebruiken.

Wat krijg je bij deze Showit website template?

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

KOOP NU

€80
4 betalingen van
€299
1 betaling van
€155
2 betalingen van

Als ondernemer is het niet altijd even gemakkelijk om een grote investering te doen. Daarom kan je er ook voor kiezen om de Showit website template in termijnen te betalen. Wat je ook kiest, je krijgt je download altijd na de eerste betaling zodat je meteen aan de slag kan.

Betaal zoals het jou uitkomt.

Koppel je domeinnaam en vier een feestje: je Showit website staat nu live!

Personaliseren

04

Launch!

05

Voeg je teksten en foto's toe, pas de kleuren aan, of verander de hele lay-out!

Bestel de Olive Oak template en je krijgt meteen alle info toegestuurd per mail!

Kies je template

03

Van plan om te bloggen of niet? Bekijk hier de prijzen van Showit!

kies je showit plan

02

Nog geen domeinnaam? Koop er dan één via bv. Google Domains of Combell.

Koop je domeinnaam

01

Hoe werkt het?

Heb je geen zin of tijd om je eigen website teksten te schrijven? Dan kan je bij mijn vaste partner Eva van Eveschrijven terecht! Eva schrijft jouw website teksten met persoonlijkheid én volledig SEO proof zodat jouw website straks hoog scoort in Google. Ze is een echte topper in haar vak!

Website Teksten nodig?

Aanschaffen domeinnaam (indien je nog geen website hebt)

Aanmaken Showit account (va. €19/maand incl. website hosting. Let op: je hebt een credit card nodig.)

Dit regel je zelf

De details

"Ik word overspoeld met aanvragen sinds mijn nieuwe website online staat"

KELSEY ⎮ BLOOMINGTALES.BE

"De templates zijn zo ontzettend makkelijk om te personaliseren. Mijn bedrijf oogt nu nog professioneler!"

"Voor iedereen die nog twijfelt! De templates zijn het dubbel en dwars waard en ze zijn gewoon PRACHTIG!"

Lisanne ⎮ Lisannejager.com

"Ik ben helemaal blij en mijn website is nu echt een site die helemaal bij mij past. Regelmatig krijg ik er ook complimenten over!"

KOOP NU

€80
4 betalingen van
€299
1 betaling van
€155
2 betalingen van

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Showit is zonder twijfel één van de beste en gebruiksvriendelijke drag & drop website bouwers die er is. Met deze website templates lanceer jij de website van je dromen binnen no time!

De prijzen van Showit starten vanaf €19/maand en zijn steeds inclusief website hosting (naast een account heb je dus enkel nog een domeinnaam nodig!). Bekijk hier een overzicht van de prijzen. Met deze link krijg je bovendien de eerste maand bij Showit helemaal gratis!

Let op: om gebruik te maken van Showit heb je een creditcard nodig.

WAT IS SHOWIT?

Nee, deze templates zijn ontworpen voor het programma Showit. Waarom? Omdat je er zoveel meer mee kan op vlak van design! En het is ZO gemakkelijk. Mark my words: je wilt nooit meer terug wanneer je Showit hebt geprobeerd!

Wanneer je voor een blog kiest bij Showit (€24/maand), krijg je wel een WordPress account om te bloggen. Je schrijft dan je blog teksten in WordPress, wat gegoten wordt in het mooie design van Showit. En dat allemaal automatisch! Lees hier meer over bloggen in WordPress met Showit.

WERKEN DEZE TEMPLATES OOK MET WORDPRESS?

Ja, ja en nog eens ja! Ik heb zelf ervaring met meerdere websitebouwers maar Showit springt er toch écht bovenuit. Het is veruit de gemakkelijkste website bouwer die er is.

Dankzij het handige drag & drop systeem pas je in no-time je website aan hoe JIJ wilt. Je hangt niet vast aan blokken, je kan alle kleuren aanpassen, je eigen lettertypes uploaden, noem maar op.  Alles is mogelijk!

Ook zonder technische kennis komt dat dus helemaal goed. Eerst even proberen? Je kan gebruik maken van een 14-daagse gratis proefperiode bij Showit!

Is Showit gemakkelijk te gebruiken?

ik heb al een wordpress website

02

Ik heb nog geen website

01

Dat hangt er vanaf of je al een WordPress website met blog hebt of niet. Maak hier je keuze:

Wat heb ik nog nodig naast een template?

Nog geen website? Dan heb je enkel een domeinnaam en Showit account nodig! Externe hosting hoef je niet meer te regelen, want dat is gewoon inbegrepen in je Showit abonnement. 

Wil je geen blog, kies dan voor de goedkoopste optie van €19/maand. Wil je wel graag een blog, dan is de 'Showit + basic blog' (€24/maand) een prima keuze. Bekijk hier een overzicht van de Showit prijzen.

Eerst even uittesten? De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode!

Wat heb ik nog nodig naast een template? - nog geen website

Wanneer je al een WordPress website met blog hebt, hoef je enkel nog een Showit account aan te maken.

Showit koppelt jouw WordPress account aan je nieuwe Showit website, helemaal voor niets! Hierdoor blijven je oude blogs behouden en kan je gewoon verder bloggen in WordPress zoals je gewoon bent. 

Klik hier om meer te weten over de integratie tussen Showit en WordPress! 

Wat heb ik nog nodig naast een template? - WordPress website

Maak je Showit account aan en personaliseer één van mijn Showit templates. Klaar om live te gaan? Dan koppel je eenvoudig je domeinnaam  a.d.h.v. duidelijke instructies.

Gelukt? Top! Vanaf dan kan je je website hosting en huidige website bouwer stop zetten, want alles verloopt dan via Showit.

Heb je momenteel een WordPress blog? Dan zet het Showit team deze voor je over, zo ben je ze niet kwijt! Lees hier meer over de integratie tussen Showit en WordPress.

Ik heb al een website. Hoe werkt dit?

Absoluut! De blogpagina's in mijn Showit templates kan je gewoon verwijderen.

Met het goedkoopste Showit abonnement van €19/maand zit je helemaal goed. Dit bedrag betaal je in US dollars, wat uitkomt op ongeveer uit op €19. Let wel op dat je een credit card nodig hebt om Showit te kunnen gebruiken.

Wanneer je registreert via deze link, krijg je je eerste maand bij Showit helemaal gratis. Dat is weer mooi meegenomen!

IK WIL EEN SHOWIT WEBSITE MAAR GEEN BLOG. KAN DIT?

In Showit kan je alles personaliseren. Ja, je leest het goed, ALLES! Zo kan je:


En het beste van al? Dankzij de drag & drop functie van Showit heb je geen codeerkennis nodig!

De kleuren aanpassen
Afbeeldingen en video's toevoegen
Je eigen lettertypes uploaden
Secties toevoegen, kopiëren & verwijderen
Pagina's toevoegen, kopiëren & verwijderen
Vormen & icoontjes toevoegen
Een Instagram widget toevoegen
...


Wat kan ik allemaal aanpassen?

No worries! Bij vragen over de templates of Showit kan je altijd bij mij terecht. Daarnaast kan je mij steeds inhuren als je hulp nodig hebt (mijn uurtarief is €60 excl. BTW).

Daarnaast staat het Showit support team voor je klaar om al je vragen te beantwoorden én is er emergency service beschikbaar.

Showit heeft trouwens ook een bibliotheek met honderden tutorials, super handig!

WAT ALS IK ER NIET UIT KOM?

Veelgestelde vragen

Showit is zonder twijfel één van de beste en gebruiksvriendelijke drag & drop website bouwers die er is. Met deze website templates lanceer jij de website van je dromen binnen no time!

De prijzen van Showit starten vanaf €19/maand en zijn steeds inclusief website hosting (naast een account heb je dus enkel nog een domeinnaam nodig!). Bekijk hier een overzicht van de prijzen. Eerst even uittesten? Probeer de gratis 14-daagse proefperiode! Bovendien krijg je de eerste maand volledig gratis wanneer je je registreert via mijn link!

Let op: om gebruik te maken van Showit heb je een creditcard nodig.

Nee, deze templates zijn ontworpen voor het programma Showit. Waarom? Omdat je er zoveel meer mee kan op vlak van design! En het is ZO gemakkelijk. Mark my words: je wilt nooit meer terug wanneer je Showit hebt geprobeerd!

Wanneer je voor een blog kiest bij Showit (€24/maand), krijg je wel een WordPress account om te bloggen. Je schrijft dan je blog teksten in WordPress, wat gegoten wordt in het mooie design van Showit. En dat allemaal automatisch! Lees hier meer over bloggen met Showit en WordPress.

Ja, ja en nog eens ja! Ik heb zelf ervaring met meerdere websitebouwers maar Showit springt er toch écht bovenuit. Het is veruit de gemakkelijkste website bouwer die er is.

Dankzij het handige drag & drop systeem pas je in no-time je website aan hoe JIJ wilt. Je hangt niet vast aan blokken, je kan alle kleuren aanpassen, je eigen lettertypes uploaden, noem maar op. Alles is mogelijk!

Ook zonder technische kennis komt dat dus helemaal goed. Eerst even proberen? Je kan gratis gebruik maken van een 14-daagse proefperiode bij Showit!

Wanneer je al een WordPress website met blog hebt, hoef je enkel nog een Showit account aan te maken.

Showit koppelt jouw WordPress account aan je nieuwe Showit website, helemaal voor niets! Hierdoor blijven je oude blogs behouden en kan je gewoon verder bloggen in WordPress zoals je gewoon bent. 

Klik hier om meer te weten over de integratie tussen Showit en WordPress! 

ik heb al een wordpress website

02

Nog geen website? Dan heb je enkel een domeinnaam en Showit account nodig! Externe hosting hoef je niet meer te regelen, want dat is gewoon inbegrepen in je Showit abonnement. 

Wil je geen blog, kies dan voor de goedkoopste optie van €19/maand. Wil je wel graag een blog, dan is de 'Showit + basic blog' (€24/maand) een prima keuze. Bekijk hier een overzicht van de Showit prijzen. Wanneer je je registreert via mijn link, krijg je de eerste maand bij Showit helemaal gratis!

Eerst even uittesten? De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode!

Ik heb nog geen website

01

Dat hangt er vanaf of je al een WordPress website met blog hebt of niet. 

Maak je Showit account aan en personaliseer één van mijn Showit templates. Klaar om live te gaan? Dan koppel je eenvoudig je domeinnaam  a.d.h.v. duidelijke instructies.

Gelukt? Top! Vanaf dan kan je je website hosting en huidige website bouwer stop zetten, want alles verloopt dan via Showit.

Heb je momenteel een WordPress blog? Dan zet het Showit team deze voor je over, zo ben je ze niet kwijt! Lees hier meer over de integratie tussen Showit en WordPress.

Absoluut! De blogpagina's in mijn Showit templates kan je gewoon verwijderen.

Met het goedkoopste Showit abonnement van €19/maand zit je helemaal goed. Dit bedrag betaal je in US dollars, wat uitkomt op ongeveer uit op €19.

Let op: je hebt een credit card nodig om Showit te kunnen gebruiken.

In Showit kan je alles personaliseren. Ja, je leest het goed, ALLES! Zo kan je:

En het beste van al? Dankzij de drag & drop functie van Showit heb je geen codeerkennis nodig!

De kleuren aanpassen
Afbeeldingen en video's toevoegen
Je eigen lettertypes uploaden
Secties toevoegen, kopiëren & verwijderen
Pagina's toevoegen, kopiëren & verwijderen
Vormen & icoontjes toevoegen
Een Instagram widget toevoegen
...


No worries! Bij vragen over de templates of Showit kan je altijd bij mij terecht. Daarnaast kan je mij steeds inhuren als je hulp nodig hebt (mijn uurtarief is €60 excl. BTW).

Daarnaast staat het Showit support team voor je klaar om al je vragen te beantwoorden én is er emergency service beschikbaar.

Showit heeft trouwens ook een bibliotheek met honderden tutorials, super handig!

ontdek ALLE templates

Honey Seed

Moon Valley

Is de Olive Oak template niet helemaal jouw ding? Neem eens een kijkje naar de andere Showit website templates!

Ontdek de andere Showit templates

Wahiba Wonders