Showit interface

Wat is Showit?

Wat is Showit? Waarschijnlijk heb je er maar zelden of zelfs nog nooit van gehoord. In essentie is Showit een visuele websitebouwer, waarin je je website vorm kan geven dankzij een handig drag-and-drop systeem. En het beste van al: je hebt helemaal geen kennis nodig van code!

Wat is Showit?

Showit is een drag-and-drop websitebouwer waarin jij je website en blog compleet vorm kan geven. Je kan afbeeldingen en vormen verslepen, custom lettertypes toevoegen, animaties toepassen, … je kan ALLES personaliseren. Kortom: het geeft je volledige creatieve vrijheid!

 

Waarom Showit gebruikt wordt door alle cool kids

✓ Alles is personaliseerbaar, zonder code

Wanneer ik zeg dat Showit een drag-and-drop websitebouwer is, dan bedoel ik niet zomaar een drag-and-drop systeem. Naast Showit bestaan er nog van deze websitebouwers, maar daar zit je vaak nog vast aan “blokken” en kan je niet zomaar alles aanpassen naar wens. Wil je echt out-of-the-box gaan, dan moet je vaak de code induiken.

Bij Showit is dat niet het geval: je kan alles plaatsen waar en hoe jij het wilt, zonder code. Natuurlijk bestaat er nog steeds de optie om code toe te voegen, bijvoorbeeld om je Instagram-feed toe te voegen aan je Showit website.

 

✓ Je website is SEO vriendelijk

Showit beschikt over geweldige SEO-tools om je website te laten scoren in Google. Zo kan je aan elk tekstblok een ‘tag’ geven die aan Google aangeeft hoe belangrijk die bepaalde tekst is. Dit doen we standaard in onze website templates, zodat de structuur van je teksten reeds geoptimaliseerd is voor SEO.

Daarnaast kan je SEO-gegevens invullen voor elke pagina en afbeelding. Zo stel je gemakkelijk de paginatitels, meta beschrijvingen en alt-teksten in.

Pagina titel en meta description toevoegen in Showit

Bovendien laden Showit websites enorm snel, ook al bevatten ze veel foto’s. Ideaal voor fotografen dus! En daarmee heb je ook een streepje voor bij Google. Ontdek in deze blog post meer over hoe je je afbeeldingen kan optimaliseren voor SEO!

 

✓ Je website is mobielvriendelijk

Tegenwoordig komt gemiddeld 85% van je bezoekers via een mobiel apparaat op een website terecht. Daarom is het enorm belangrijk om een mobielvriendelijke website te hebben.

Een geweldige functie van Showit is dat je volledige controle over je mobiele website hebt. Je kan zelfs twee compleet verschillende versies maken van je website dankzij de side-by-side editor. Zo biedt je je gebruikers de beste ervaring, ongeacht via welk apparaat ze op je website terecht komen.

Showit interface

 

✓ Je kan gewoon bloggen in WordPress

Showit werkt samen met WordPress om te bloggen. Wil je een blog, dan wordt je WordPress account gekoppeld aan je Showit website.

Je blogs worden dan automatisch overgenomen uit WordPress en gegoten in het prachtige design van je website. Met andere woorden kan Showit gezien worden als je eigenlijke website, terwijl WordPress een database is van al jouw blogberichten.

Goed om te weten: had je voordien ook al een WordPress blog? Geen nood, je oude blogs worden ook gewoon meegenomen. Je bent dus niets kwijt! Bovendien doet Showit dit voor jou, je hoeft zelf helemaal niets te doen.

Wil je meer weten hoe de koppeling tussen beide platformen precies werkt? Je leest het hier.

 

✓ Hosting van je website is inbegrepen

Over het technische stuk van websites hoef je je weer een pak minder zorgen te maken. Bij elk pakket zit hosting van je website inbegrepen!

Bovendien laden je pagina’s snel en wordt je website beveiligd met een SSL-certificaat, wat goed is voor je SEO. Je moet enkel nog je domeinnaam kopen, waarna Showit deze voor jou koppelt aan je gloednieuwe website.

 

✓ Showit heeft een geweldig support team

Loop je ergens tegenaan? Via de live chat kan je heel eenvoudig contact opnemen met het support team.

Hou er wel rekening mee dat ze in de V.S. gevestigd zijn. In de ochtend zal je dus niet zo snel respons krijgen, maar tijdens de werkuren krijg je vliegensvlug een antwoord!

Is je website offline of heb je een ander dringend probleem? Alle gebruikers krijgen gratis emergency support, ook in Nederland of België ben je dus snel geholpen.

 

Wat mag dat kosten?

Voor Showit betaal je een maandelijks bedrag, afhankelijk van de formule die je kiest. Het is iets duurder dan WordPress, maar het is elke cent waard! Bovendien is je website hosting inbegrepen. Hieronder zie je de verschillende opties:

Showit prijzen

Ben je niet van plan om te bloggen, dan is goedkoopste optie de beste keuze. Wil je graag een blog, dan raad ik de Basic blog optie van $19/maand aan.

De eerste 14 dagen gebruik maken van een gratis proefperiode. Beslis je om te blijven? Vergeet dan niet de code ‘WONDERLIK’ in te geven, want dan krijg je je eerste maand Showit helemaal gratis!

Let op: om een account bij Showit af te sluiten heb je een credit card nodig.

 

Showit website templates

Wil je je business echt boosten met een website die helemaal bij jou past? Neem dan eens een kijkje naar mijn Showit website templates!

vette tekst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

jouw aanbod in een prachtige brochure

Til jouw instagram naar een hoger niveau