Lettertypes Creative Market

Mijn favoriete lettertypes van Creative Market

Ben je op zoek naar een mooi lettertype voor je nieuwe Showit website, branding of social media? Dan ben je op de juiste plek! In deze blog post deel ik mijn favoriete fonts van Creative Market.

Sidenote: deze post bevat affiliate links. Wanneer je een aankoop doet via deze links, kost dit je niets extra maar krijg ik hier een kleine commissie op.

 

Wat is Creative Market?

Creative Market is een online marktplaats waar je terecht kan voor allerlei grafische elementen en templates. Denk aan stockfoto’s, mooie lettertypes, Canva en Photoshop templates, Procreate brushes en nog veel meer! Het is dé place to be als je je eigen branding, website of social media naar een hoger niveau wilt tillen.

Vooraleer je een aankoop kan doen bij Creative Market, dien je een account aan te maken. Dat kan je doen via je e-mailadres, Facebook of Google account.

Creative Market

 

Mijn favoriete Creative Market lettertypes

Serif lettertypes

Serif lettertypes zijn lettertypes met een traditionele, klassieke afwerking. De fijne details zorgen voor een zachte en warme uitstraling. Serif fonts zijn ideaal om te gebruiken in de titels op je website!

Bekijk de volledige collectie:

Loading Preview…


Sans serif lettertypes

Sans serif lettertypes zijn meer hedendaagse lettertypes, met een cleane en strakke uitstraling. Doordat ze vlot leesbaar zijn, zijn ze dus ook ideaal om te gebruiken voor de paragrafen op je website.

Bekijk de volledige collectie:

Loading Preview…


 

Script lettertypes

Mijn all-time favoriete categorie: script fonts! Deze lettertypes lijken te ogen alsof ze met de hand zijn geschreven, wat voor een authentieke touch zorgt. Perfect om te gebruiken in een logo, e-mailhandtekening of op je website!

Bekijk de volledige collectie:

Loading Preview…


Lettertypes met een luxueuze uitstraling

De titel zegt het al zelf: ben je op zoek naar lettertypes met nét dat tikkeltje meer? Deze luxury fonts geven jouw website of branding een luxe uitstraling.

Bekijk de volledige collectie:

Loading Preview…


Duo lettertypes

Wil je niet eindeloos liggen zoeken naar de perfecte combinatie van lettertypes? Dan zijn deze font duo’s misschien wel iets voor jou!

Bekijk de volledige collectie:

Loading Preview…


Retro lettertypes

Op zoek naar lettertypes met een vintage uitstraling? Neem dan eens een kijkje tussen deze retro fonts!

Bekijk de volledige collectie:

Loading Preview…


Tip: krijg wekelijks gratis goodies bij Creative Market

Wist je dat Creative Market elke week 6 digitale goodies weggeeft? Je kan dan gratis lettertypes, templates en illustraties scoren. Vaak zitten er echt pareltjes tussen!

Je vindt de digitale goodies door helemaal naar onder te scrollen en in de footer te klikken op ‘Free goods’. Je komt dan op de ‘Free Goods Of The Week’ pagina terecht. Maak vandaag nog je account aan om de gratis goodies te scoren!

Loading Preview…

vette tekst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

jouw aanbod in een prachtige brochure

Til jouw instagram naar een hoger niveau