Vijf onmisbare plugins voor je WordPress blog

Een geweldige feature van WordPress zijn de vele plugins die je kan installeren om je blogs te optimaliseren. Te veel plugins kunnen je website echter vertragen. Daarom is het belangrijk om enkel de plugins te installeren die je écht nodig hebt. In deze blog post ontdek je vijf essentiële plugins die je blogs naar een hoger niveau tillen. Heb je een Showit website met blog? Dan zijn deze standaard inbegrepen in jouw account!

 

Yoast SEO

Wist je dat 32% van de Google gebruikers op het eerste organische zoekresultaat klikt? Het is dan ook belangrijk om de SEO (Search Engine Optimization) van jouw website en blog te optimaliseren, zodat je hoog scoort in de zoekresultaten.

Een geweldige plugin die je hierbij helpt is Yoast SEO. Deze plugin geeft jou bij elke blog post aan hoe goed deze zal scoren in Google. Hoe meer bolletjes op groen staan, hoe hoger jouw blog zal ranken!

In deze blog ontdek je meer over hoe je je blogs kan laten scoren in Google met Yoast SEO!

Jetpack

De Jetpack plugin is een must-have als je een blog hebt. Deze plugin beschikt over allerlei functies om je blog te verbeteren:

  • Zorgt dat je pagina’s sneller laden
  • Beschermt je blog tegen spam
  • Je kan gerelateerde blog posts toevoegen aan elk bericht

Akismet

Akismet is een spamfilter voor je blog. De spam reacties worden automatisch gefilterd op de achtergrond, dus jij hoeft helemaal niets te doen!

Smush

Een grote factor om te ranken in Google is de snelheid van je webpagina’s. Om ervoor te zorgen dat je pagina’s niet vertraagd worden, komt de plugin Smush handig van pas. Deze plugin comprimeert automatisch alle afbeeldingen die je toevoegt in je WordPress bibliotheek, zonder dat de kwaliteit verloren gaat.

Pinterest Pin It Button on Image Hover and Post

Pinterest is een ideaal platform om je bereik mee te vergroten wanneer je actief bent in de creatieve sector. Door de Pin it button te installeren, verschijnt er automatisch een knop op je afbeeldingen waardoor je bezoekers de afbeeldingen rechtstreeks naar Pinterest kunnen pinnen.

 

Wil je meer weten over hoe Showit en WordPress samenwerken om te bloggen? Je ontdekt het hier!

vette tekst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

jouw aanbod in een prachtige brochure

Til jouw instagram naar een hoger niveau