vet

Er écht uitspringen bij je toekomstige klanten? De Showit website template Golden Coast combineert een zachte, sierlijke uitstraling met het krachtige design om jouw website bezoekers te laten converteren.

Voor deze website template heb je een Showit account nodig.
Gezien de digitale aard van dit product is iedere verkoop definitief.

Koop nu

Bekijk Preview

299,-

Excl. Btw

Gedaan met standaard website thema's die niet passen bij jouw bedrijf en waarmee je urenlang in de knoop ligt. De Golden Coast website template pas je vliegensvlug aan met het handige drag & drop systeem van Showit. Personaliseer alles in een mum van tijd: pas de kleuren aan, upload je eigen lettertypes of verander de hele lay-out. You're in control!

Een website die je eenvoudig kan aanpassen én die klanten aantrekt? Yes please!

Drag & drop

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

KOOP NU

Klik hier

Welke pagina's zijn inbegrepen?

Ondersteuning van mij, het Showit support team & de Facebook community.

Gratis toegang tot mijn online leerplatform met 30+ video tutorials om je website met volle vertrouwen te kunnen personaliseren & lanceren.

Kleurenpallet, illustraties, lettertypes, ... alles wat je kan zien in de demo versie! Behalve de afbeeldingen, deze zijn van Meaghan Brianne Photo en zijn enkel voor demo doeleinden.

De krachtige, strategische Showit template Golden Coast die 100% personaliseerbaar en mobielvriendelijk is. Activeer hier je Showit account incl. hosting en krijg de eerste maand gratis!
Let op: je hebt een credit card nodig om Showit te kunnen gebruiken.

Wat krijg je bij deze Showit website template?

Voeg je teksten en foto's toe, pas de kleuren aan, of verander de hele lay-out. Je kan je helemaal uitleven want je kan alles (ja, echt alles) nog aanpassen!

Personaliseer je website

Schaf je template aan en je krijgt 'm meteen in je mailbox. Je krijgt bovendien gratis toegang tot mijn Showit cursus, een leerplatform met +30 video tutorials!

Kies je template

Koop een domeinnaam indien je er nog geen hebt en kies je Showit plan. Met de code 'WONDERLIK' krijg je de eerste maand helemaal gratis!

Voorbereiding

Hoe werkt dat?

Je website maken met een Showit template

Time to pop that champagne! Koppel je domeinnaam en toon je gloednieuwe Showit website aan de buitenwereld. 

Lanceren maar!

01.
02.
03.
04.

Veelgestelde vragen

Nog vragen?

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

KOOP NU

80,-
4 betalingen van
299,-
1 betaling van
155,-
2 betalingen van

Als ondernemer is het niet altijd even gemakkelijk om een grote investering te doen. Daarom kan je er ook voor kiezen om de Showit website template in termijnen te betalen. Wat je ook kiest, je krijgt je download altijd na de eerste betaling zodat je meteen aan de slag kan.

Betaal zoals het jou uitkomt.

Bekijk meer transformaties

Bekijk de transformaties

Je past de Golden Coast Showit template heel eenvoudig aan, precies zoals jij wilt!

Sluit je branding niet helemaal aan bij jouw favoriete template? No worries. In een paar klikken pas je het kleurenpallet aan, voeg je je eigen lettertypes toe en versleep je de elementen. Zo heb je in een mum van tijd een website die helemaal bij jou past.

Zij gingen aan de slag met de Golden Coast template

Koop nu

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Showit account aanmaken & template importeren

Showit rondleiding & personaliseren van de template

Je website optimaliseren voor SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Handige tips & tricks zoals het integreren van Calendly, Google Analytics en meer!

Twijfel je om wel aan de slag te gaan met een template omdat je er dan zogezegd alleen voor staat? Dat is hier niet het geval!

Wanneer je bij mij een Showit website template aanschaft, krijg je automatisch gratis toegang tot mijn online leerplatform. De Showit cursus bevat meer dan 30 video's over allerlei topics, zoals:

Gratis toegang tot de online Showit cursus: je staat er niet alleen voor!

Heb je geen zin of tijd om je eigen website teksten te schrijven? Dan kan je bij mijn vaste partner Eva van Eveschrijven terecht! Eva schrijft jouw website teksten met persoonlijkheid én volledig SEO proof zodat jouw website straks hoog scoort in Google. Ze is een echte topper in haar vak!

Website Teksten nodig?

Aanschaffen domeinnaam (indien je nog geen website hebt)

Aanmaken Showit account (va. $19/maand incl. website hosting. Let op: je hebt een credit card nodig.)

Dit regel je zelf

De details

Bij de gedachte van het maken van een website begon ik al te stressen; hoe doen mensen dit?  Door middel van deze template en alle uitleg via de filmpjes van Wonderlik Webdesign was het maken van mijn website helemaal geen opgave meer, maar juist iets waar ik naar uit keek om mee verder te gaan!

"Ik raad iedereen aan om een template aan te schaffen bij Wonderlik Webdesign!"

Super blij met mijn nieuwe website! Perfect voor als je niet te veel tijd hebt, maar toch een professionele website wilt hebben. Ik had binnen een paar dagen een compleet nieuwe website.

Mega aanrader!! En als je vragen hebt, dan is Astrid altijd bereidt je de weg te wijzen!

"Ik had binnen een paar dagen een compleet nieuwe website"

Eerst zag er nog een beetje tegenop, maar toen ik eenmaal met de duidelijke uitleg van Astrid aan de slag ging, was het easy-peasy-lemon squeezie! k ben helemaal niet thuis in het maken en onderhouden van een website en dan zijn de templates van Wonderlik Webdesign voor Showit echt een superfijne uitkomst!

"Toen ik eenmaal met de duidelijke uitleg van Astrid aan de slag ging, was het easy-peasy-lemon squeezie!"

KOOP NU

80,-
4 betalingen van
299,-
1 betaling van
155,-
2 betalingen van

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Showit is zonder twijfel de beste en meest gebruiksvriendelijke drag & drop websitebouwer die er is. Met deze website templates lanceer jij de website van je dromen binnen no time!

De prijzen van Showit starten vanaf $19/maand en zijn steeds inclusief website hosting (naast een account heb je dus enkel nog een domeinnaam nodig!). Bekijk hier een overzicht van de prijzen. Met de code 'WONDERLIK' krijg je de eerste maand nog eens helemaal gratis!

Let op: om gebruik te maken van Showit heb je een creditcard nodig.

WAT IS SHOWIT?

Nee, deze templates zijn ontworpen voor de websitebouwer Showit. Waarom? Omdat je er zoveel meer mee kan op vlak van design! En het is ZO gemakkelijk. Mark my words: je wilt nooit meer terug wanneer je Showit hebt geprobeerd!

Wanneer je voor een blog kiest bij Showit ($24/maand), krijg je wel een WordPress account om te bloggen. Je schrijft dan je blog teksten in WordPress, wat gegoten wordt in het mooie design van Showit. En dat allemaal automatisch! Lees hier meer over bloggen in WordPress met Showit.

WERKEN DEZE TEMPLATES OOK MET WORDPRESS?

Ja, ja en nog eens ja! Ik heb zelf ervaring met meerdere websitebouwers maar Showit springt er toch écht bovenuit. Het is veruit de gemakkelijkste website bouwer die er is.

Dankzij het handige drag & drop systeem pas je in no-time je website aan hoe JIJ wilt. Ook zonder technische kennis komt dat dus helemaal goed.

Eerst even proberen? Download dan nu mijn gratis Trial Template die je twee weken kan gebruiken met de gratis proefperiode van Showit!

Is Showit gemakkelijk te gebruiken?

ik heb al een wordpress website

02

Ik heb nog geen website

01

Dat hangt er vanaf of je al een WordPress website met blog hebt of niet. Maak hier je keuze:

Wat heb ik nog nodig naast een template?

Nog geen website? Dan heb je enkel een domeinnaam en Showit account nodig! Externe hosting hoef je niet meer te regelen, want dat is gewoon inbegrepen in je Showit abonnement. 

Wil je geen blog, kies dan voor de goedkoopste optie van €19/maand. Wil je wel graag een blog, dan is de 'Showit + basic blog' (€24/maand) een prima keuze. Bekijk hier een overzicht van de Showit prijzen.

Eerst even uittesten? De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode!

Wat heb ik nog nodig naast een template? - nog geen website

Wanneer je al een WordPress website met blog hebt, hoef je enkel nog een Showit account aan te maken.

Showit koppelt jouw WordPress account aan je nieuwe Showit website, helemaal voor niets! Hierdoor blijven je oude blogs behouden en kan je gewoon verder bloggen in WordPress zoals je gewoon bent. 

Klik hier om meer te weten over de integratie tussen Showit en WordPress! 

Wat heb ik nog nodig naast een template? - WordPress website

Maak je Showit account aan en personaliseer één van mijn Showit templates. Klaar om live te gaan? Dan koppel je eenvoudig je domeinnaam  a.d.h.v. duidelijke instructies.

Gelukt? Top! Vanaf dan kan je je website hosting en huidige website bouwer stop zetten, want alles verloopt dan via Showit.

Heb je momenteel een WordPress blog? Dan zet het Showit team deze voor je over, zo ben je ze niet kwijt! Lees hier meer over de integratie tussen Showit en WordPress.

Ik heb al een website. Hoe werkt dit?

Absoluut! De blogpagina's in mijn Showit templates kan je gewoon verwijderen.

Met het goedkoopste Showit abonnement van €19/maand zit je helemaal goed. Dit bedrag betaal je in US dollars, wat uitkomt op ongeveer uit op €19. Let wel op dat je een credit card nodig hebt om Showit te kunnen gebruiken.

Wanneer je registreert via deze link, krijg je je eerste maand bij Showit helemaal gratis. Dat is weer mooi meegenomen!

IK WIL EEN SHOWIT WEBSITE MAAR GEEN BLOG. KAN DIT?

In Showit kan je alles personaliseren. Ja, je leest het goed, ALLES! Zo kan je:


En het beste van al? Dankzij de drag & drop functie van Showit heb je geen codeerkennis nodig!

De kleuren aanpassen
Afbeeldingen en video's toevoegen
Je eigen lettertypes uploaden
Secties toevoegen, kopiëren & verwijderen
Pagina's toevoegen, kopiëren & verwijderen
Vormen & icoontjes toevoegen
Een Instagram widget toevoegen
...


Wat kan ik allemaal aanpassen?

No worries! Bij vragen over de templates of Showit kan je altijd bij mij terecht. Daarnaast kan je mij steeds inhuren als je hulp nodig hebt (mijn uurtarief is €60 excl. BTW).

Daarnaast staat het Showit support team voor je klaar om al je vragen te beantwoorden én is er emergency service beschikbaar.

Showit heeft trouwens ook een bibliotheek met honderden tutorials, super handig!

WAT ALS IK ER NIET UIT KOM?

Veelgestelde vragen

Showit is zonder twijfel één van de beste en gebruiksvriendelijke drag & drop website bouwers die er is. Met deze website templates lanceer jij de website van je dromen binnen no time!

De prijzen van Showit starten vanaf $19/maand en zijn steeds inclusief website hosting (naast een account heb je dus enkel nog een domeinnaam nodig!). Bekijk hier een overzicht van de prijzen. Eerst even uittesten? Probeer de gratis 14-daagse proefperiode! Na de proefperiode krijg je met de code 'WONDERLIK' bovendien de eerste maand nog eens helemaal gratis!

Let op: om gebruik te maken van Showit heb je een creditcard nodig.

Nee, deze templates zijn ontworpen voor het programma Showit. Waarom? Omdat je er zoveel meer mee kan op vlak van design! En het is ZO gemakkelijk. Mark my words: je wilt nooit meer terug wanneer je Showit hebt geprobeerd!

Wanneer je voor een blog kiest bij Showit ($24/maand), krijg je wel een WordPress account om te bloggen. Je schrijft dan je blog teksten in WordPress, wat gegoten wordt in het mooie design van Showit. En dat allemaal automatisch! Lees hier meer over bloggen met Showit en WordPress.

Ja, ja en nog eens ja! Ik heb zelf ervaring met meerdere websitebouwers maar Showit springt er toch écht bovenuit. Het is veruit de eenvoudigste websitebouwer die er is.

Dankzij het handige drag & drop systeem pas je in no-time je website aan hoe JIJ wilt. Ook zonder technische kennis komt dat dus helemaal goed.

Eerst even uitproberen? Download dan nu mijn gratis Trial Template die je twee weken kan gebruiken met de gratis proefperiode van Showit!

Wanneer je al een WordPress website met blog hebt, hoef je enkel nog een Showit account aan te maken.

Showit koppelt jouw WordPress account aan je nieuwe Showit website, helemaal voor niets! Hierdoor blijven je oude blogs behouden en kan je gewoon verder bloggen in WordPress zoals je gewoon bent. 

Klik hier om meer te weten over de integratie tussen Showit en WordPress! 

ik heb al een wordpress website

Nog geen website? Dan heb je enkel een domeinnaam en Showit account nodig! Website hosting hoef je niet te regelen, want dat is gewoon inbegrepen in je Showit abonnement. 

Wil je geen blog, kies dan voor de goedkoopste optie van $19/maand. Wil je wel graag een blog, dan is de 'Showit + basic blog' ($24/maand) een prima keuze. Bekijk hier een overzicht van de Showit prijzen. Wanneer je je registreert via mijn link, krijg je de eerste maand bij Showit helemaal gratis!

Eerst even uittesten? De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode!

Ik heb nog geen website

Dat hangt er vanaf of je al een website hebt of niet. 

In dit geval is het enige wat je hoeft te doen een Showit account aanmaken (🎁 maak zeker gebruik van de code 'WONDERLIK' om de eerste maand gratis te krijgen!). 

Laat je oude website gewoon live staan terwijl je in Showit werkt aan je nieuwe website. Van zodra je nieuwe website klaar is om live te gaan, kan je je domeinnaam koppelen (hiervoor krijg je instructies) en je site lanceren!

Is je Showit site succesvol gelanceerd? Dan kan je je oude website opzeggen.

ik heb een website, maar niet bij WordPress

1. Maak je Showit account aan
Ga naar Showit en kies het plan dat bij jouw behoeftes past. 
🎁 Maak gebruik van de code 'WONDERLIK' om de eerste maand Showit gratis te krijgen!

2. Personaliseer de Showit template, je huidige website kan online blijven
Kies jouw favoriete Showit template in de shop en start meteen met personaliseren. Je krijgt toegang tot mijn online Showit cursus waar je meer dan 20+ video's vindt over hoe je je template installeert en personaliseert. No stress, it's easy peasy. 😉

3. Lanceer je nieuwe Showit website, haal je oude site offline
Klaar om live te gaan? Dan kan je je domeinnaam koppelen. Hiervoor krijg je duidelijke instructies toegestuurd. 

Gelukt? Top! Vanaf dan kan je je website hosting en huidige website bouwer stop zetten, want alles verloopt dan via Showit.

Absoluut! De blogpagina's in mijn Showit templates kan je gewoon verwijderen.

Met het goedkoopste Showit abonnement van $19/maand zit je helemaal goed. Dit bedrag betaal je in US dollars.

Let op: je hebt een credit card nodig om Showit te kunnen gebruiken.

In Showit kan je alles personaliseren.
Ja, je leest het goed, ALLES!

Zo kan je:
  • Je eigen lettertypes uploaden
  • Alle kleuren aanpassen
  • De lay-out verslepen
  • Afbeeldingen & video's toevoegen
  • Secties toevoegen, kopiëren & verwijderen
  • Pagina's toevoegen, kopiëren & verwijderen
  • Vormen & icoontjes toevoegen
  • ...

En het beste van al? Showit is een drag & drop platform, dus je hebt helemaal geen kennis nodig van coderen of websites bouwen!

No worries! Bij vragen over de templates of Showit kan je altijd bij mij terecht. Daarnaast kan je mij steeds inhuren als je hulp nodig hebt (mijn uurtarief is 65,- excl. BTW).

Daarnaast staat het Showit support team voor je klaar om al je vragen te beantwoorden én is er emergency service beschikbaar.

Showit heeft trouwens ook een bibliotheek met honderden tutorials, super handig!

ontdek ALLE templates

Ivory Vines

Honey Seed

Blooming Bliss

Is de Golden Coast Showit template niet helemaal jouw ding? Neem eens een kijkje naar de andere Showit website templates!

Ontdek de andere Showit templates

jouw aanbod in een prachtige brochure

Til jouw instagram naar een hoger niveau