Klant

Sector

Showit template

Over deze website

Willeke Van Oudheusden Fotografie

Fotografie

Olive Oak

Ontdek Olive Oak

Voor Willeke stond de Olive Oak template op haar lijf geschreven: deze past immers perfect bij haar bedrijf en fotografiestijl. Klassiek, elegant, tijdloos, ... benieuwd naar de template waarmee ze haar website maakte? Klik snel verder!

Showit website template
Olive Oak

De basis van deze website

Lieve woorden van Willeke

Ik ben helemaal niet thuis in het maken en onderhouden van een website en dan zijn de templates van Wonderlik Webdesign voor ShowIt echt een superfijne uitkomst!

Ook heb ik de Canva Template gebruikt van Astrid voor het samenstellen van mij trouwbrochure, dit was binnen 2 uurtjes al helemaal af! Astrid had een mooie inhoudsopgave en opmaak gemaakt hiervoor.

Mijn website kon supersnel weer online en heb heel veel plezier gehad in het samenstellen en naar wens maken van mijn website en de trouwbrochure! Kortom; ik kan het iedere creatieve ondernemer aanraden!

 "Toen ik eenmaal met de duidelijke uitleg van Astrid aan de slag ging, was het easy-peasy-lemon squeezie!"

Ontdek de TEMPLATES

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

jouw aanbod in een prachtige brochure

Til jouw instagram naar een hoger niveau