Klant

Sector

Showit template

Over deze website

Kirsten Posma Fotografie

Fotografie

Wabi Sabi

Ook fotografen gaan aan de slag met de Showit template Wabi Sabi! Kirsten Posma heeft nu een prachtige minimalistische website die haar werk voor zichzelf laat spreken. Zelf ook aan de slag met Wabi Sabi? Klik dan snel verder!

Showit website template
Wabi Sabi

De basis van deze website

Ontdek Wabi Sabi

Lieve woorden van Kirsten

Ik ben onwijs perfectionistisch en het lukte me niet om de website te maken die past bij mij en mijn stijl. Ik wilde iets speciaals, iets unieks. 

Ik ben aan de slag gegaan met het Wabi Sabi-template, en binnen twee maanden stond mijn website live. Neutrale kleurtjes, minimalistisch en een luxe uitstraling door de gouden details. Het past perfect bij mijn huisstijl en branding door een paar simpele aanpassingen. Ik ben er zo blij mee!

"Na drie jaar zoeken, heel veel frustraties en uitstellen, vond ik Astrid van Wonderlik Webdesign. De templates waren precies zoals ik het in mijn hoofd had!"

Ontdek de TEMPLATES

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

jouw aanbod in een prachtige brochure

Til jouw instagram naar een hoger niveau