Kirsten Posma Fotografie

Klant

Sector

Showit template

Fotografie

Wabi Sabi

Over deze website

Ontdek Wabi Sabi

De basis van deze website

Showit website template
'Wabi Sabi'

Ook fotografen gaan aan de slag met de Showit template Wabi Sabi! Kirsten Posma heeft dankzij deze template nu een minimalistische, cleane website die haar werk voor zichzelf laat spreken. Zelf ook aan de slag met Wabi Sabi? Klik dan snel verder!

"Ik ben onwijs perfectionistisch en het lukte me niet om de website te maken die past bij mij en mijn stijl. Ik wilde iets speciaals, iets unieks. Na drie jaar zoeken, heel veel frustraties en uitstellen, vond ik Astrid van Wonderlik Webdesign op Instagram. De templates waren precies zoals ik het in mijn hoofd had!

Ik ben aan de slag gegaan met het Wabi Sabi-template, en binnen twee maanden stond mijn website live. Neutrale kleurtjes, minimalistisch en een luxe uitstraling door de gouden details. Het past perfect bij mijn huisstijl en branding door een paar simpele aanpassingen. Ik ben er zo blij mee!"

Lieve woorden van Kirsten

Ontdek Alle TEMPLATES

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?