Melanie Huibers Photography

Klant

Sector

Showit template

Fotografie

Wild Willow 

Over deze website

Ontdek Wild Willow

Melanie ging aan de slag met Wild Willow en transformeerde 'm naar een rustige, neutrale website die perfect bij haar fotografie past! Benieuwd naar Wild Willow, klik dan verder.

Showit website template
Wild Willow

De basis van deze website

Lieve woorden van Melanie

In December 2023 heb ik de template gekocht en het eerst mijn foto’s erin gezet en zo gelaten hoe het was! Maar met de tijd toch wat heen en weer gaan schuiven en kleuren aangepast. Dit kan allemaal op een hele makkelijker manier maar ik heb ook de uitleg van Wonderlik Webdesign erbij gebruikt wat super duidelijk is.

Nu heb ik een unieke website die echt bij mijn stijl past. Minimalistisch, zachte kleuren en toch elegant! Super blij mee.

"Nu heb ik een unieke website die echt bij mijn stijl past. Minimalistisch, zachte kleuren en toch elegant! Super blij mee."

Ontdek de TEMPLATES

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?