SHOWIT

Showit is zonder twijfel één van de beste en gebruiksvriendelijke drag-en-drop website platforms. Koop je een template van Wonderlik Webdesign, dan lanceer jij de website van je dromen binnen no time. Bovendien worden je WordPress blogs automatisch overgenomen naar je nieuwe Showit website!

Om gebruik te maken van Showit betaal je maandelijks een bedrag. De prijzen kan je hier bekijken. Heb je al een WordPress blog of wil je er een? Dan neem je best de 'Showit + basic blog' optie van $24/maand.

Let op: om gebruik te maken van Showit heb je een creditcard nodig.

maak je showit account aan

01

installeer je template

02

dien blogmigratie verzoek in

03

Maak een Showit account aan. Wil je je blog behouden, dan raden we aan om te kiezen voor de 'Showit + basic blog' optie van $24/maand. De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode. De prijzen bekijk je hier.

Je hebt een template aangekocht, yay! Aan de hand van duidelijke instructies installeer je je aangekochte template in een mum van tijd. 

Dien een verzoek in om je WordPress blogs te koppelen aan je nieuwe Showit website. Het Showit team neemt het dan van je over. Zelf hoef je niets te doen! Lees er hier meer over.

maak je showit account aan

01

installeer je template

02

dien link domeinnaam verzoek in

03

Maak een Showit account aan. Wil je een blog, dan raden we aan om te kiezen voor de 'Showit + basic blog' optie van $24/maand. De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode. De prijzen bekijk je hier.

Je hebt een template aangekocht, yay! Aan de hand van duidelijke instructies die je toegestuurd krijgt per mail, installeer je snel je aangekochte template in Showit. 

Dien een verzoek in om een nieuwe blog te installeren. Het Showit team maakt dan een WordPress blog voor je aan en koppelt je domeinnaam aan je nieuwe website. Je leest er hier meer over.

Je dient enkel een Showit account aan te maken. Wil je je blog behouden, dan raden we aan om te kiezen voor de 'Showit + basic blog' optie van $24/maand. Het Showit team koppelt dan je WordPress blogs automatisch aan je nieuwe Showit website. De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode. Daarna betaal je een maandelijks bedrag. De prijzen bekijk je hier en zijn inclusief webhosting.

Naast het aankopen van een domeinnaam heb je een Showit account nodig. Wil je een blog, dan raden we aan om te kiezen voor de 'Showit + basic blog' optie van $24/maand. De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode. Daarna betaal je een maandelijks bedrag. De prijzen bekijk je hier en zijn inclusief webhosting.

Ik heb nog geen website

01

ik heb al een wordpress blog

02

Absoluut! Je kan dan kiezen voor het goedkoopste Showit abonnement van $19/maand (bekijk de prijzen hier). Let wel op: alle templates van Wonderlik Webdesign bevatten blogpagina's. Uiteraard kan je deze gewoon verwijderen als je deze niet nodig hebt.

Jazeker! Sinds kort verkopen we ook webshop templates voor Showit! Installeer de template, maak een Shopify Lite account aan en voeg de Shopify koopknop toe aan je Showit site. Klanten kunnen dan je producten toevoegen in hun winkelmandje en afrekenen in de Shopify omgeving! Meer weten over de Shopify koopknop? Je leest het op onze blog!

Let op: een webshop runnen via Showit raden we enkel aan aan kleine webshops met een gelimiteerd aantal producten (max. 25).

Met deze simpele stappen lanceer jij straks de website van je dromen:

Meteen na je aankoop ontvang je een e-mail met een toegangscode tot de template, gedetailleerde instructies en een link naar de privé Facebookgroep van Showit. 

Tijd om je website te personaliseren! Voeg je eigen logo toe, je teksten, foto's en nog veel meer. In Showit kan je alles aanpassen naar wens. Ja, alles! En dat zonder coderen!

Time to celebrate! Dankzij het gebruiksgemak van Showit lanceer jij je gloednieuwe website in een mum van tijd!

installeren

01

customizen

02

launch!

03

In Showit kan je alles personaliseren. Ja, je leest het goed, ALLES! Je kan je eigen logo toevoegen, de lay-out aanpassen, afbeeldingen veranderen, je eigen lettertypes uploaden en zo voort. En het beste van al: dankzij de drag-and-drop functie van Showit heb je geen codeerkennis nodig!

Zeker en vast! Heb je bijvoorbeeld een template aangekocht en zijn de blogpagina's overbodig, dan kan je deze gewoon verwijderen. Daarnaast kan je ook gemakkelijk pagina's dupliceren of helemaal aanpassen naar jouw wens!

No way José! Showit is een drag-and-drop platform, waardoor je gemakkelijk inhoud kan aanpassen zonder de code in te duiken. Wil je toch code toevoegen aan je website, dan biedt Showit de optie om HTML, CSS en JavaScript toe te voegen.

Yes! Tegenwoordig komen ongeveer 85% van je bezoekers via een mobiel apparaat op je website. Onze templates zijn dan ook zo ontworpen dat je je website zowel voor desktop als mobile kan optimaliseren!

Absoluut! Hoewel wij zelf geen SEO-diensten aanbieden, worden de templates ontworpen met SEO in het achterhoofd. Daarnaast biedt Showit voldoende mogelijkheden om je SEO te optimaliseren. Zo kan je aan elke pagina een titel en beschrijving toevoegen, beschrijvingen toevoegen aan afbeeldingen en nog meer. In dit artikel lees je meer over SEO en Showit.

No worries! Het Showit support team staat tijdens de werkuren steeds voor je klaar dankzij de live chat functie. Hou er wel rekening mee dat Showit gevestigd is in de Verenigde Staten. Wil je graag een vraag stellen aan andere Showit gebruikers, dan kan je dit doen in de privé Facebookgroep waar je toegang tot krijgt.

Heb je een specifieke vraag over één van de templates? Dan kan je natuurlijk steeds contact met ons opnemen!

Nog vragen?

neem contact op